Roxen lansează călătoria spre „Infinit”. Ascultă noua ei piesă chiar aici

CoolNews, Muzică
share

După ce Roxen ne-a lăsat să ne bucurăm de piesa ,,Cenușă”, artista revine cu o piesă care să vă atingă, din nou, inima. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru feeling-ul inegalabil dintre două persoane…,,Infinit” este piesa care reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sound, versuri și interpretare. 

Creditele pentru ,,Infinit” merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

,,Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love.” ne spune Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. În 2023, artista a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa ,,Cenușă”.

Articole similare

[INTERVIU] Selin: Sper să ajung în România cât de curând

Selin, care își reflectă pasiunea ei pentru muzică încă din copilărie și care a înflorit prin educaț...

Roxen alungă norii grei cu ,,Cenușă”

Un pian alert și un set de tobe cu bătăi mistice îi stau drept acompaniament lui Roxen în dialogul p...

Roxen și RAVA își surprind fanii cu o colaborare – „Niciodată Înapoi”

Roxen și RAVA lansează single-ul „Niciodată Înapoi’ – o piesă sensibilă în care cei doi artiști se c...