Roxen alungă norii grei cu ,,Cenușă”

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Un pian alert și un set de tobe cu bătăi mistice îi stau drept acompaniament lui Roxen în dialogul pe care îl poartă cu universul, cu sinele și cu o fostă iubire în noua sa piesă. ,,Cenușă” are iz de incantație și are drept scop final dăruirea de superputeri oricărei persoane care își dorește să treacă peste rănile unei relații sfârșite.

Piesa a fost scrisă de Theea Miculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

,,M-am îndrăgostit iremediabil de această piesă din momentul în care am auzit-o prima dată. <<Cenușă>> e plină de melancolie, dar și plină de optimism. Piesa e despre renaștere, împăcare cu trecutul și despre a redeveni tu cu adevărat, cu ajutorul propriilor puteri.” ne spune Roxen.

„Cenușă”, noua piesă semnată Roxen, s-a auzit prima dată la Virgin Radio Romania Breakfast, încă de acum o săptămână. Videoclipul reprezentației live a intrat în trending și a reușit să atragă aproape 1 milion și jumătate de vizualizări!

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

Articole similare

Roxen lansează călătoria spre „Infinit”. Ascultă noua ei piesă chiar aici

După ce Roxen ne-a lăsat să ne bucurăm de piesa ,,Cenușă”, artista revine cu o piesă care să vă atin...

[INTERVIU] Selin: Sper să ajung în România cât de curând

Selin, care își reflectă pasiunea ei pentru muzică încă din copilărie și care a înflorit prin educaț...

Roxen și RAVA își surprind fanii cu o colaborare – „Niciodată Înapoi”

Roxen și RAVA lansează single-ul „Niciodată Înapoi’ – o piesă sensibilă în care cei doi artiști se c...