Confidenţialitate

Românul care a urmărit El Clásico, direct din tribuna VIP, alături de CLEAR (P)

CoolNews
share

Fotbal sau mărțișoare? Cu siguranță întrebarea la care orice bărbat ar răspunde imediat.

La fel a făcut și câștigătorul promoției CLEAR „Trăiește experiența ElClásico!”,domnul Vasile Năstase, care a avut ocazia fix de ziua Mărțișorului să urmărească în direct din tribuna exclusivistă VIP a stadionului Santiago Bernabeu marele derby El Clásico dintre Real Madrid – Barcelona.

Pe 1 martie, împărtășind emoțiile meciului cu zeci de mii de spectatori, a trăit o experiență cu adevărat fantastică pe stadion, ce ar impresionacu siguranță pe oricine,pasionat de fotbal sau nu. Susținător al Barcelonei, a fost pentru prima dată când a urmărit în direct din teren jucătorii preferați. Momentul a fost cu atât mai grandios, cu cât s-a întâmplat într-un derby El Clásico, împotriva rivalilor de la Real Madrid, pe stadionul despre care se spune că în trei ani va deveni cel mai modern și mai spectaculos stadion din lume.

Experiența la Madrid a fost una completă, pe lângă biletele VIP la meci, domnul Năstase s-a bucurat de transport dus-întors pentru două persoane pe ruta București-Madrid și cazare pentru două nopți cu mic dejun.

CLEAR, șampon anti-mătreață și partener oficial La Liga Santander din Spania, a desfășurat în perioada 01.11.2019 – 15.12.2019 promoția „Trăiește experiența ElClásico!”. Pe lângă cele două bilete VIP pentru două persoane (câștigătorul și un însoțitor major) de acces la meciul de fotbal El Clásico dintre Real Madrid și Barcelona (transport și cazare incluse), promoția a mai avut ca alte premii 100 de tricouri CLEAR și 200 de mingi de fotbal. Condiția de participare a fost cumpărarea, pe durata campaniei, a unui șampon anti-mătreață CLEAR și înscrierea bonului fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro.

Advertisement

Șamponul CLEAR luptă eficient împotriva mătreții*, pentru un păr curat, fără mătreață** și o senzație de prospețime pentru mai mult timp.

Fii cu ochii pe CLEAR, urmărește promoțiile viitoare și poți câștiga și tu experiența El Clásico!

*Ajută la restaurarea funcției de protecție a pielii capului

**Rezistență împotriva cauzei principale a apariției mătreții prin utilizare regulată, fără mătreață vizibilă

 

Articole similare

Evenimentul cu 5000 de oameni de la Barcelona indică rezultate îmbucurătoare pentru industria specta...

Cercetătorii consideră concertul-test cu cinci mii de oameni de la Barcelona “un succes”. Spun că nu...

Răsturnare de situație în Superliga Europei: Cluburile care au abandonat

Răsturnare de situație în cazul Superligii Europa. A fost suspendată la 48 de ore de când a fost ...

UEFA ia în calcul să excludă imediat din Liga Campionilor 3 dintre cele 4 semifinaliste

UEFA ia în calcul excluderea imediată din Liga Campionilor a 3 dintre cele 4 semifinaliste: Real ...