Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe. Prima sa declarație

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Clubul Real Madrid a făcut un anunț spectaculos luni seară, confirmând transferul mult așteptat al atacantului francez Kylian Mbappe. Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu gigantul spaniol, marcând un moment important în cariera sa.

O Vedetă Mondială la Campioana Europei

Real Madrid a salutat cu entuziasm sosirea lui Mbappe, descriindu-l ca pe „o vedetă mondială” care se alătură campioanei Europei. După ce și-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain, club la care a jucat din 2017, Mbappe a decis să își continue cariera la una dintre cele mai prestigioase echipe de fotbal din lume.

Cu 77 de selecții și 46 de goluri pentru echipa națională a Franței, Mbappe a demonstrat deja calități de excepție, iar transferul său la Real Madrid este văzut ca o mișcare strategică atât pentru jucător, cât și pentru club. Chiar dacă nu a fost nevoie de o taxă de transfer, unele surse menționează o primă de semnare de 100 de milioane de euro, subliniind astfel importanța și valoarea jucătorului.

Mesajul Lui Mbappe pentru Fani

După semnarea contractului, Mbappe a împărtășit un mesaj emoționant cu fanii săi pe platforma X, exprimându-și bucuria și mândria de a se alătura clubului său de vis. „Un vis devenit realitate. Sunt foarte fericit și mândru să fac parte din clubul visurilor mele. Este imposibil de explicat cât de fericit și emoționat mă simt în acest moment. Abia aștept să vă văd, Madridistas, și vă mulțumesc pentru sprijinul vostru incredibil. Hala Madrid!” a scris Mbappe.

Viitorul la Real Madrid

Acest transfer nu doar că întărește echipa Real Madrid, dar și ridică așteptările pentru performanțele viitoare. Mbappe se alătură unei echipe pline de talente și experiență, iar contribuția sa va fi esențială pentru succesul pe termen lung al clubului. Fanii Madridistas așteaptă cu nerăbdare debutul lui Mbappe pe Santiago Bernabeu și speră că acesta va aduce noi trofee și momente memorabile.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid marchează o nouă eră atât pentru jucător, cât și pentru club. Cu un palmares impresionant și o carieră plină de promisiuni, Mbappe este pregătit să își lase amprenta asupra fotbalului european la cel mai înalt nivel.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Astăzi începe EURO 2024: O sărbătoare a fotbalului european

EURO 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului, își deschide porțile astăz...

Istoria României la Campionatul European de Fotbal. Cele mai importante momente

România are o istorie variată și interesantă la Campionatul European de Fotbal (EURO). Participarea ...

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros. Care este cauza

Jucatorul sârb Novak Djokovic, deţinătorul titlului, s-a retras de la Roland Garros, din cauza unui ...