Confidenţialitate

Richard Branson va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Celebrități, CoolNews
share

Sir Richard Branson, creatorul brand-ului Virgin, este printre cei nominalizaţi să primească, în 2018, o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.

Cu un spirit extrem de jovial, Richard Branson a intrat luna trecută în jocul băieţilor de la Virgin Tonic şi a făcut cu ei o #angelschallenge. Figura ar putea să-l inspire pentru ceremonia de pe Hollywood Walk of Fame.

În total, douăzeci de personalităţi vor avea de anul viitor stele pe Hollywood Walk of Fame. Printre acestea se vor mai număra actriţele Kirsten Dunst şi Jennifer Lawrence, rapperul Snoop Dogg şi „vânătorul de crocodili” Steve Irwin. Fiica sa, Bindi Irwin, a fost foarte încântată de veste.

Ea a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu ea şi tatăl său şi a scris: ”Sunt nespus de emoţionată. (…) Tata a schimbat lumea. A avea numele său pe o stea de la Hollywood înseamnă enorm pe măsură ce continuăm munca sa.”

Oricine poate să nomineze o vedetă pentru o stea pe Hollywood Walk of Fame. Apoi, comitetul Camerei de Comerţ de la Hollywood stabileşte cine trebuie să primească premiile.

Vedetele au la dispoziţie doi ani să-şi programeze ceremonia. În tot acest timp trebuie să plătească 40.000 de dolari pentru ca steaua lor să fie realizată.

Articole similare

Happy Birthday Sir Richard Branson! - VIDEO

A very happy birthday to our founder Richard Branson from all of us at Virgin Radio Romania. You liv...

Venezuela Aid Live- VIDEO

Venezuela Aid Live este concertul realizat de părintele Virgin, Richard Branson, prin care a căutat...

Snoop Dogg și-a mulțumit lui la discursul de inaugurare a stelei de pe Hollywood Walk of Fame - VIDE...

Rapperul Snoop Dogg a avut cel mai sincer discurs de mulțumire din istorie. El și-a mulțumit pent...