Richard Branson va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Celebrități, CoolNews
share

Sir Richard Branson, creatorul brand-ului Virgin, este printre cei nominalizaţi să primească, în 2018, o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.

Cu un spirit extrem de jovial, Richard Branson a intrat luna trecută în jocul băieţilor de la Virgin Tonic şi a făcut cu ei o #angelschallenge. Figura ar putea să-l inspire pentru ceremonia de pe Hollywood Walk of Fame.

În total, douăzeci de personalităţi vor avea de anul viitor stele pe Hollywood Walk of Fame. Printre acestea se vor mai număra actriţele Kirsten Dunst şi Jennifer Lawrence, rapperul Snoop Dogg şi „vânătorul de crocodili” Steve Irwin. Fiica sa, Bindi Irwin, a fost foarte încântată de veste.

Ea a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu ea şi tatăl său şi a scris: ”Sunt nespus de emoţionată. (…) Tata a schimbat lumea. A avea numele său pe o stea de la Hollywood înseamnă enorm pe măsură ce continuăm munca sa.”

Oricine poate să nomineze o vedetă pentru o stea pe Hollywood Walk of Fame. Apoi, comitetul Camerei de Comerţ de la Hollywood stabileşte cine trebuie să primească premiile.

Vedetele au la dispoziţie doi ani să-şi programeze ceremonia. În tot acest timp trebuie să plătească 40.000 de dolari pentru ca steaua lor să fie realizată.

Articole similare

Turismul în spațiu, tot mai aproape de realitate - VIDEO

Virgin Galactic a încheiat cu succes, ieri, al doilea test de zbor cu un avion supersonic. Testul...

#instalove: Richard Branson

Astazi #instalove e pentru Richard Branson! Colega Alice i-a lasat o inimioara pe Instagram la poza ...

Richard Branson va pleca în spațiu peste șase luni - VIDEO

Proiectul la care Richard Branson visează de câțiva ani, Virgin Galactic, e pe cale să devină realit...
X