Regizorul fenomenului La Casa de Papel pregătește un nou serial inspirat de pandemie

CoolNews, Filme, NEWS
share

Alex Pina, creatorul serialului La Casa de Papel, și-a reînnoit contractul cu Netflix și lucrează deja la următorul său proiect pentru serviciul de streaming, relatează Deadline. Cei familiarizați cu La Casa de Papel ar fi putut vedea și alte lucrări ale lui Pina pe Netflix, inclusiv White Lines și Sky Rojo.

De asemenea, lucrează în prezent la un spin-off La Casa de Papel centrat pe personajul lui Pedro Alonso, Berlin, programat pentru lansare în 2023. Având în vedere succesul lui Pina, este de înțeles de ce Netflix ar dori să continue să-și crească parteneriatul creativ cu Pina, care și-a dovedit priceperea când vine vorba de a regiza seriale palpitante.

Majoritatea oamenilor s-au săturat să audă despre COVID-19 și despre pandemie în viața lor de zi cu zi, fie prin știri sau referințe în emisiunile lor de televiziune preferate. Cele câteva emisiuni TV și filme cu tematică pandemică lansate în ultimii ani nu au fost bine primite. Sitcomul NBC Connecting a fost chiar scos din programul de difuzare.

Pe scurt, cei mai mulți dintre noi ar prefera să apeleze la televiziune și ficțiune ca o evadare și nu o reamintire a vremurilor prin care trecem chiar acum în viața reală. Dar următoarea idee de serial a lui Pina i-a venit după ce a citit un articol dintr-un ziar spaniol despre o creștere a numărului de oameni care cumpără buncăre după pandemie.

Nu avem mai multe detalii în afară de asta, dar se pare că următorul serial al lui Pina va fi inspirat de COVID-19. Nu este clar cât de mult va rămâne fidel întâmplărilor din viața reală. Având în vedere că Pina încă lucrează la alte câteva lucruri, probabil că nu vom vedea debutul acestei serii până la sfârșitul anului 2023 sau 2024 cel mai devreme, eventual mai târziu. Poate că până atunci oamenii vor fi mai deschiși la idee.

Pina a spus că Netflix i-a permis să producă „proiecte riscante și diferite, care au fost scrise cu libertate totală” și că „această nouă etapă este o extensie a încrederii, în timp ce stăm alături de unii dintre cei mai importanți creatori de ficțiune contemporană.

Articole similare

Vezi aici trailerul pentru BERLÍN, un spinoff La Casa de Papel

„Suntem aici pentru a studia un jaf la cea mai mare casă de licitații din Paris”. Netflix lansează a...

Îți era dor de La Casa de Papel? Berlin revine din decembrie doar pe Netflix

Netflix anunță premiera serialului Berlin pentru luna decembrie. Spinoff-ul La casa de papel urmăreș...

VIDEO Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani dezvăluie un trailer plin de vedete

Tudum s-a întors! Sâmbătă, 24 septembrie, fanii Netflix vor avea parte de cinci evenimente pline de ...