Record absolut de încasări pentru Avengers: Endgame – VIDEO

CoolNews, Filme
share

La o săptămână după ce a devenit filmul care a ajuns cel mai rapid la încasări de un miliard de dolari în toată lumea, Avengers: Endgame a depășit și pragul de 2 miliarde.

Filmul și se află acum pe locul 2 mondial alături de Titanic, care a reușit un record de încasări de aproape 2,2 miliarde de dolari.

Avengers: Endgame are un succes răsunător și este de așteptat să atingă și chiar să depășească recordul de încasări care a clasat Avatar pe primul loc mondial cu aproape 2,8 miliarde de dolari.

Filmul, regizat de Russo Brothers, a intrat în istorie ca fiind unul dintre cele mai reușite filme după o lansare epică. A fost primul film din Statele Unite, cu câștiguri de 350 de milioane de dolari în weekendul lansării.

Producția Marvel a rupt în perioada asta, în care au apărut tot felul de povești din timpul vizionărilor. În China, de exemplu, o fată de 21 de ani a fost luată cu ambulanța de la cinematograf după vizionarea filmului.

Ea a plâns și a strigat atât de tare pe parcursul vizionării, încât prietenii ei au sunat după ajutorul medicilor.

Echipajul care i-a acordat primul ajutor a povestit că femeia a avut probleme cu respirația din cauza plânsului puternic și a făcut terapie cu oxigen.

Filmul care îi are în rolurile principale pe Robert Downey Jr., Chris Hemsworth și Brie Larson a adus emoții fără precedent pentru spectatori.

În Hong Kong, un spectator a fost bătut de fanii care așteptau să intre la film, după ce a ieșit și a dezvăluit scenariul în gura mare.

Avengers: Endgame vine după Avengers: Infinity War și este punctul culminant al celor 21 de filme artistice și 11 ani de producție.

Articole similare

Avengers: Endgame, lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie - VIDEO

”Avengers: Endgame” a depășit ”Avatar” la capitolul încasări și a devenit lider în topul filmelor cu...

Toy Story 4 a doborât recordul all time de încasări pentru filmele de animație

Toy Story 4, cel mai așteptat film de animație al anului a doborât toate recordurile în materie de î...

Avengers: Endgame se va întoarce în cinematografe cu scene nelansate în prima serie

”Avengers: Endgame” va fi relansat în cinematografe cu scene în plus care nu au fost incluse în mont...
X