Record absolut de încasări pentru Avengers: Endgame – VIDEO

CoolNews, Filme
share

La o săptămână după ce a devenit filmul care a ajuns cel mai rapid la încasări de un miliard de dolari în toată lumea, Avengers: Endgame a depășit și pragul de 2 miliarde.

Filmul și se află acum pe locul 2 mondial alături de Titanic, care a reușit un record de încasări de aproape 2,2 miliarde de dolari.

Avengers: Endgame are un succes răsunător și este de așteptat să atingă și chiar să depășească recordul de încasări care a clasat Avatar pe primul loc mondial cu aproape 2,8 miliarde de dolari.

Filmul, regizat de Russo Brothers, a intrat în istorie ca fiind unul dintre cele mai reușite filme după o lansare epică. A fost primul film din Statele Unite, cu câștiguri de 350 de milioane de dolari în weekendul lansării.

Producția Marvel a rupt în perioada asta, în care au apărut tot felul de povești din timpul vizionărilor. În China, de exemplu, o fată de 21 de ani a fost luată cu ambulanța de la cinematograf după vizionarea filmului.

Ea a plâns și a strigat atât de tare pe parcursul vizionării, încât prietenii ei au sunat după ajutorul medicilor.

Echipajul care i-a acordat primul ajutor a povestit că femeia a avut probleme cu respirația din cauza plânsului puternic și a făcut terapie cu oxigen.

Filmul care îi are în rolurile principale pe Robert Downey Jr., Chris Hemsworth și Brie Larson a adus emoții fără precedent pentru spectatori.

În Hong Kong, un spectator a fost bătut de fanii care așteptau să intre la film, după ce a ieșit și a dezvăluit scenariul în gura mare.

Avengers: Endgame vine după Avengers: Infinity War și este punctul culminant al celor 21 de filme artistice și 11 ani de producție.

Articole similare

"John Wick: Chapter 3 - Parabellum" a întrecut "Avengers: Endgame" în box office-ul nord-american

Premiera "John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum" a detronat "Avengers: Endgam...

Record absolut de încasări pentru Avengers: Endgame - VIDEO

La o săptămână după ce a devenit filmul care a ajuns cel mai rapid la încasări de un miliard de dola...

”Avengers: Endgame” doboară recordurile din istoria box-office-ului nord-american

”Avengers: Endgame” a înregistrat cel mai bun debut din istoria box-office-ului nord-american. Are p...
X