Confidenţialitate

Record absolut de încasări pentru Avengers: Endgame – VIDEO

CoolNews, Filme
share

La o săptămână după ce a devenit filmul care a ajuns cel mai rapid la încasări de un miliard de dolari în toată lumea, Avengers: Endgame a depășit și pragul de 2 miliarde.

Filmul și se află acum pe locul 2 mondial alături de Titanic, care a reușit un record de încasări de aproape 2,2 miliarde de dolari.

Avengers: Endgame are un succes răsunător și este de așteptat să atingă și chiar să depășească recordul de încasări care a clasat Avatar pe primul loc mondial cu aproape 2,8 miliarde de dolari.

Filmul, regizat de Russo Brothers, a intrat în istorie ca fiind unul dintre cele mai reușite filme după o lansare epică. A fost primul film din Statele Unite, cu câștiguri de 350 de milioane de dolari în weekendul lansării.

Producția Marvel a rupt în perioada asta, în care au apărut tot felul de povești din timpul vizionărilor. În China, de exemplu, o fată de 21 de ani a fost luată cu ambulanța de la cinematograf după vizionarea filmului.

Ea a plâns și a strigat atât de tare pe parcursul vizionării, încât prietenii ei au sunat după ajutorul medicilor.

Echipajul care i-a acordat primul ajutor a povestit că femeia a avut probleme cu respirația din cauza plânsului puternic și a făcut terapie cu oxigen.

Filmul care îi are în rolurile principale pe Robert Downey Jr., Chris Hemsworth și Brie Larson a adus emoții fără precedent pentru spectatori.

În Hong Kong, un spectator a fost bătut de fanii care așteptau să intre la film, după ce a ieșit și a dezvăluit scenariul în gura mare.

Avengers: Endgame vine după Avengers: Infinity War și este punctul culminant al celor 21 de filme artistice și 11 ani de producție.

Articole similare

La ce filme s-au uitat americanii în primul weekend din 2021

„Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins și lansat de Crăciun în unele săli de cinema și pe HBO...

Premiera filmului "Black Widow" cu Scarlett Johansson, amânată de MARVEL până anul viitor

Marvel a decis amânarea pentru 2021 a lansărilor peliculelor ''Black Widow'', un film cu supereroi, ...

Cum arată tributul MARVEL pentru Chadwick Boseman - VIDEO

Actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul principal din „Black Panther”, a murit la î...