Publicația Times New Roman, dată în judecată pentru jumătate de milion de euro

CoolNews
share

Reprezentanții site-ului Times New Roman ar putea plăti jumătate de milion de euro daune morale după ce au folosit cuvinte obscene riscând să afecteze imaginea politicienilor.

Site-ul a fost dat în judecată de Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, iar Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis, după şedinţa de miercuri, să aplice o sancțiune contravenţională, conform news.ro.

Imaginea primarului capitalei, Gabriela Firea a fost de asemenea afectată în cadrul anumitor articole, aceasta sesizându-se în dosar.

„În ceea ce o priveşte pe Firea Gabriela, care deţine funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti, imaginea acesteia a fost grav afectată de cuvintele jignitoare şi vulgare atribuite acesteia prin articolul publicat. (…) Doamna Firea, pe lângă poziţia publică pe care o are, este mama a trei băieţi , are o familie stabilă şi relaţii socio-profesionale caracterizate de o moralitate impecabilă. Tocmai aceste relaţii sociale, profesionale şi personale au fost grav afectate”, conform dosarului aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti.

 

Articole similare

Meghan Markle nu mai vorbește cu tatăl său

Toată drama de la nunta regală a făcut-o pe Meghan Markle să-și schimbe părerea despre tatăl său. ...

Kevin Spacey revine pe marile ecrane, în ciuda scandalurilor sexuale - VIDEO

Deși numele său a fost amestecat în mai multe scandaluri de hărțuire și agresiune sexuală, iar Netfl...

Solistul trupei Years & Years o susține pe Rita Ora în scandalul "Girls"

"Nu putem să controlăm modurile în care oamenii își exprimă sexualitatea", a transmis Olly Alexander...
X