Confidenţialitate

Publicația Times New Roman, dată în judecată pentru jumătate de milion de euro

CoolNews
share

Reprezentanții site-ului Times New Roman ar putea plăti jumătate de milion de euro daune morale după ce au folosit cuvinte obscene riscând să afecteze imaginea politicienilor.

Site-ul a fost dat în judecată de Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, iar Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis, după şedinţa de miercuri, să aplice o sancțiune contravenţională, conform news.ro.

Imaginea primarului capitalei, Gabriela Firea a fost de asemenea afectată în cadrul anumitor articole, aceasta sesizându-se în dosar.

„În ceea ce o priveşte pe Firea Gabriela, care deţine funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti, imaginea acesteia a fost grav afectată de cuvintele jignitoare şi vulgare atribuite acesteia prin articolul publicat. (…) Doamna Firea, pe lângă poziţia publică pe care o are, este mama a trei băieţi , are o familie stabilă şi relaţii socio-profesionale caracterizate de o moralitate impecabilă. Tocmai aceste relaţii sociale, profesionale şi personale au fost grav afectate”, conform dosarului aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti.

 

Articole similare

Kim Kardashian și Kanye West s-au certat din nou cu bodyguard-ul personal

Kim și Kanye au din nou probleme cu fostul lor bodyguard care a apărut la TV și a dat din casa. Pot...

Colo: Îmi cer scuze pentru tot! Eram în goana după like-uri/vizualizări. Îmi doream să se uite foart...

Colo a vorbit într-un clip pe Youtube despre scandalul în care este implicat, scandal în care a intr...

Ian și Oscar - probleme în paradis?

Ian și Oscar pare că s-au certat și își aruncă săgeți pe Instagram prin intermediul story-urilor. Sp...