Publicația Times New Roman, dată în judecată pentru jumătate de milion de euro

CoolNews
share

Reprezentanții site-ului Times New Roman ar putea plăti jumătate de milion de euro daune morale după ce au folosit cuvinte obscene riscând să afecteze imaginea politicienilor.

Site-ul a fost dat în judecată de Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, iar Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis, după şedinţa de miercuri, să aplice o sancțiune contravenţională, conform news.ro.

Imaginea primarului capitalei, Gabriela Firea a fost de asemenea afectată în cadrul anumitor articole, aceasta sesizându-se în dosar.

„În ceea ce o priveşte pe Firea Gabriela, care deţine funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti, imaginea acesteia a fost grav afectată de cuvintele jignitoare şi vulgare atribuite acesteia prin articolul publicat. (…) Doamna Firea, pe lângă poziţia publică pe care o are, este mama a trei băieţi , are o familie stabilă şi relaţii socio-profesionale caracterizate de o moralitate impecabilă. Tocmai aceste relaţii sociale, profesionale şi personale au fost grav afectate”, conform dosarului aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti.

 

Articole similare

Suporterii echipei Sporting Lisabona au pătruns în vestiar și i-au agresat pe jucători - VIDEO

50 de suporteri bărbați au intrat cu cagule pe cap, marți, în centrul de antrenament al echipei Spor...

Facebook a suspendat peste 200 de aplicații

Facebook a anunțat luni că a suspendat luni în jur de 200 de aplicații de pe platformă pentru a insp...

Charlie Sheen e de nerecunoscut. Cum a îmbătrânit actorul - FOTO

Deși acum câțiva ani era în cărți și făcea parte din echipa unuia dintre cele mai celebre seriale di...