Publicația Times New Roman, dată în judecată pentru jumătate de milion de euro

CoolNews
share

Reprezentanții site-ului Times New Roman ar putea plăti jumătate de milion de euro daune morale după ce au folosit cuvinte obscene riscând să afecteze imaginea politicienilor.

Site-ul a fost dat în judecată de Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, iar Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis, după şedinţa de miercuri, să aplice o sancțiune contravenţională, conform news.ro.

Imaginea primarului capitalei, Gabriela Firea a fost de asemenea afectată în cadrul anumitor articole, aceasta sesizându-se în dosar.

„În ceea ce o priveşte pe Firea Gabriela, care deţine funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti, imaginea acesteia a fost grav afectată de cuvintele jignitoare şi vulgare atribuite acesteia prin articolul publicat. (…) Doamna Firea, pe lângă poziţia publică pe care o are, este mama a trei băieţi , are o familie stabilă şi relaţii socio-profesionale caracterizate de o moralitate impecabilă. Tocmai aceste relaţii sociale, profesionale şi personale au fost grav afectate”, conform dosarului aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti.

 

Articole similare

Scandal în lumea modei: Burberry a retras hanoracul cu laţ pentru spânzurătoare

Casa de modă Burberry a prezentat scuze după ce ultima sa colecţie a inclus un hanorac ornat cu ceea...

R. Kelly lansează o piesă de 19 minute în care răspunde acuzațiilor despre hărțuire sexuală

În noua sa piesă lansată, "I admit it", rapper-ul din Chicago, R. Kelly își spune perspectiva asupra...

Meghan Markle nu mai vorbește cu tatăl său

Toată drama de la nunta regală a făcut-o pe Meghan Markle să-și schimbe părerea despre tatăl său. ...
X