[BREAKFAST] Scandal la Ministerul Agriculturii. Cât costă produsele tradiționale de la Târgul de Crăciun

CoolNews, NEWS
share

Au dispărut jumările cu scandal de 120 de lei kilogramul. Cât costă produsele tradiționale de la târgul de Crăciun din curtea Ministerului Agriculturii. La eveniment se vând produse atestate de către minister ca fiind tradiționale, iar prețurile lor sunt mai mari decât al celor din magazine.

A fost scandal în prima zi a târgului, „Produse românești de Crăciun în București”, organizat în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Întrebat de un jurnalist al TVR ce crede despre prețurile produselor vândute la târgul din curtea instituției, ministrul PSD al agriculturii, Petre Daea, a răspuns cu o remarcă jignitoare legată de greutatea jurnalistului. Angajatul postului public i-a semnalat lui Daea prețul mare al jumărilor vândute la târg, 120 de lei kg, apoi totul s-a transformat într-o serie de jigniri ale politicianului.

Cele mai scumpe jumări: 75 de lei/kg Sâmbătă, la 24 de ore de la incidentul din curtea ministerului a dispărut politicianul, dar și jumările cu preț de produs de lux! Cele mai scumpe jumări comercializate la standurile târgului „Produse românești de Crăciun în București” costau doar 75 de lei kilogramul.

„Noi am venit de la Sibiu cu produse proaspete, avem certificat de producător pentru tot ce vindem aici. Jumările anul trecut le-am vândut cu 65 de lei, anul ăsta s-au mai scumpit. Vedeți și dumneavoastră cum o ducem… Țăranii nu o duc cel mai bine, cum zice lumea. E multă muncă, chinul, trezit de dimineață. Ehe, viață grea!”, ne transmite unul dintre comercianți.

Dacă tot vorbim de prețuri, lebărul costă 50 de lei kilogramul, slănina țărănească se vinde cu 45 de lei/kg, toba sau caltaboșul – cu 55 de lei/kg, iar cârnații – cu 60 lei. Și la capitolul brânzeturi vizitatorii au ce cumpăra, dacă produsele le fac cu ochiul

Veronica Trandafir și Andrei Niculae au comparat prețurile cu cele de la Târgul de Crăciun din Budapesta:

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...