50 Cent este în proces după o presupusă mărire a penisului. Ce spune judecătorul

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Într-o știre pe care nu credeam că o vom mai scrie în 2022, un judecător a refuzat să respingă procesul pentru mărirea penisului lui 50 Cent.

Să vă oferim mai întâi puțin context. În septembrie, a apărut informația conform căreia, rapperul pe numele real Curtis James Jackson III, dădea în judecată un medic din Miami.

El susține că Angela Kogan, a folosit imagini cu el pentru a sugera în mod greșit că a suferit o intervenție chirurgicală de mărire a penisului.

După ce „a acceptat cu bunăvoință” să facă o fotografie cu ea, documentele procesului susțin că Kogan „a folosit-o ulterior pentru a-și promova afacerea”, Perfection Plastic Surgery și MedSpa, „fără acordul lui Jackson”.

sursa foto: @angela_mk/Instagram

După ce a distribuit-o pe rețelele sociale ale companiei, imaginea a apărut din nou – de data aceasta într-un articol din The Shade Room, care o prezenta pe Kogan discutând despre creșterea numărului intervențiilor chirurgicale în rândul bărbaților, în special în legătură cu procedurile de mărire a penisului.

Echipa rapperului spune că lucrurile au luat o „întorsătură tulburătoare” atunci când imaginea lui 50 Cent a fost folosită ca parte a unei imagini în miniatură care apare atunci când articolul este distribuit online.

Nici inculpații și nici TSR nu au cerut permisiunea lui Jackson de a folosi fotografia, darămite în acest mod special”, au scris ei.

Chiar dacă inculpații ar fi cerut permisiunea, Jackson nu ar fi fost niciodată de acord cu utilizarea comercială a fotografiei de către Kogan sau MedSpa, mai ales în acest context.”

Nu numai că imaginea și numele lui Jackson au fost legate de un tratament de îmbunătățire sexuală pe care nu l-a avut niciodată, dar Kogan a lăsat să se înțeleagă în mod fals, reporterului TSR, că Jackson a fost clientul ei pentru o intervenție chirurgicală în general.

De atunci, avocații medicului susțin că utilizarea fotografiei „a fost făcută exclusiv în scopuri de divertisment”.

Ei au continuat susținând că 50 Cent a însoțit-o pe iubita lui, care se afla în vizită la clinică pentru a primi „servicii gratuite MedSpa” în schimbul promovării afacerii, susținând că rapperul a fost de acord să facă acest lucru.

În sentința pronunțată luni (12 decembrie), judecătorul Scola, care se ocupă de caz, scria: „Există o vorbă care spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte.”

Aceasta în special arată o celebritate cunoscută în întreaga lume alături de Kogan, cu numele MedSpa repetat pe tot fundalul. Valoarea promoțională este evidentă.

 

sursa foto: Shutterstock

 

Articole similare

Ed Sheeran, apariție surpriză în timpul concertului lui 50 Cent din Londra

Fanii lui 50 Cent care au participat la concertul din Londra, s-au bucurat de un moment unic. Rapper...

50 Cent spune că Eminem a refuzat o colaborare de 9 milioane de dolari pentru a cânta la Cupa Mondia...

50 Cent spune că Eminem a refuzat o ofertă de a cânta cu el la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, înt...

[BREAKFAST] Scandal la Ministerul Agriculturii. Cât costă produsele tradiționale de la Târgul de Cră...

Au dispărut jumările cu scandal de 120 de lei kilogramul. Cât costă produsele tradiționale de la târ...