Confidenţialitate

Povestea lui Vasile, motanul care a dispărut și a ținut mii de oameni cu sufletul la gură (AUDIO)

Energia aia bună
share

„Vasile și Suzana au ajuns la noi în firmă în a șaptea lor zi de viață. Eu i-am crescut, și pentru toți oamenii din jur, cei care ne văd zi de zi, este limpede legătura absolut specială dintre mine și ei. Și nici nu avea cum să fie altfel, pentru că, fiind cel care i-a crescut, pentru ambii eu sunt mama lor. Da, da, ați citit bine, nu cred că au noțiunea de „tată”, dar p-aia de „mamă” cumva, ancestral, cu siguranță o au.”

Așa începe postarea în care Mihai Vasilescu anunță că motanul i-a dispărut de acasă și le cere oamenilor ajutorul pe Facebook: „Vasile s-a pierdut luni seară. Moment din care, eu nu am mai fost om. V-aș putea povesti cât am bocit, dar am și io o reputație de macho p-aici, deci mai bine nu. Cert este că n-am mai putut să scriu, n-am mai putut să muncesc, n-am mai putut să mă uit la seriale, n-am mai putut să ies la alergat, n-am mai putut să fac absolut nimic în afară de a ieși să-l caut, după care veneam acasă să-l jelesc.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vasile a apărut acasă la fel cum a dispărut, din senin, după 5-6 zile, timp în care stăpânii l-au căutat zi și noapte, mulți oameni au share-uit postarea pe Facebook, iar unii au ieșit să-l caute în zona indicată de stăpân, deși nu-l cunoșteau pe Mihai.

 

Articole similare

Motanul Felix s-a întors la Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă”

Happy end! A revenit acasă Felix, motanul Grădinii Zoologice „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Nea...