Post Malone îl va înlocui pe Travis Scott la următoarele festivaluri, ca urmare a tragediei din Houston

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este Post Malone

Promoterii festivalului Day N Vegas au anunțat luni printr-un comunicat de presă că Post Malone îl va înlocui pe Travis Scott. Scott ar fi trebuit să fie unul dintre headlinerii din weekend-ul acesta de la festivalul din Las Vegas, dar a fost înlocuit ca urmare a tragediei din Houston.

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite vineri seara (5 noiembrie) la concertul lui Travis Scott din cadrul festivalului Astroworld

Scott a fost dat afară din line-up pentru că investigatorii anchetează în aceste zile ce s-a întâmplat la Astroworld. Există deja mai multe plângeri pe numele lui Travis Scott, dar și altele adresate promoterilor de la Live Nation Entertainment și ScoreMore Shows

Scott a delcarat că este „absolut devastat de tot ce s-a întâmplat” și a spus că va lucra „împreună cu autoritățile din Houston pentru a susține și a vindeca familiile care au nevoie.

O petiție scrisă de fani cere eliminarea lui Travis Scott din line-up-ul festivalului Coachella. A fost publicată marți dimineața și până acum a strâns deja 18.000 de semnături.

Post Malone are și el propriul său festival. Se numește Posty Fest, a fost programat pentru weekend-ul de Halloween și ar fi trebuit să aibă loc în Arlington, Texas. Din păcate, ediția de anul acesta a fost mutată pentru 2022.

Articole similare

Post Malone lucrează cu Morgan Wallen pentru “I Had Some Help”

Post Malone lucrează cu Morgan Wallen pentru “I Had Some Help”. Single-ul a fost scris de Post, Wall...

VIDEO Post Malone suferă o a doua accidentare pe scenă, la o lună după ce s-a prăbușit în timpul unu...

Post Malone a suferit o a doua accidentare pe scenă, sucindu-și glezna în timpul unui spectacol rece...

VIDEO Post Malone s-a prăbușit pe scenă. Medicii au intervenit imediat

Rapperul american Post Malone a căzut pe scenă în timpul ultimului său concert și a avut nevoie de i...