Travis Scott a fost arestat în Miami

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Rapperul american Travis Scott, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat în Miami pentru tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu, conform New York Post. Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 4:35 dimineața, la Centrul corecțional Turner Guilford Knight, unde Scott a fost reținut după ce a provocat o „tulburare” pe o barcă închiriată la Miami Beach Marina.

Potrivit raportului poliției din Miami Beach, Travis Scott, al cărui nume real este Jacques Bermon Webster, a fost sub influența alcoolului și a refuzat în repetate rânduri să părăsească ambarcațiunea, provocând o altercație cu proprietarul acesteia. Într-un comunicat, polițiștii au declarat: „Era beat, a provocat o tulburare și a cerut să plece de mai multe ori”. În urma incidentului, Scott a fost eliberat pe baza unei cauțiuni de 650 de dolari, din care 500 de dolari pentru violare de domiciliu și 150 de dolari pentru tulburarea ordinii publice în stare de ebrietate.

Incidentul s-a petrecut la Miami Beach Marina, unde Scott a avut o altercație cu proprietarul unei ambarcațiuni charter, conform postului de știri WSVN. Scott „s-a înfuriat strigând înjurături, a plecat și s-a întors pentru a deranja și mai mult”, a raportat postul de televiziune.

În ciuda incidentului, Travis Scott rămâne confirmat ca cel mai mare headliner la ediția de anul acesta a unui festival din România. Scott este cel mai scump artist de la această ediție a festivalului, onorariul său ridicându-se la 2,5 milioane de dolari.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Simona Halep revine la Miami Open. Primul tur va fi jucat cu Paula Badosa

Simona Halep revine pe teren marți seară. Va juca cu Paula Badosa în primul tur de la Miami Open. Da...

Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a ...

Delia revine cu o nouă piesă care se numește ”Miami”, prima colaborare cu Johny Romano, care va fi i...

Kylie Jener și Travis Scott sunt din nou părinți! Modelul a născut un băiețel

Kylie Jenner și Travis Scott sunt din nou părinți, iar cel de-al doilea copil este băiat! Celebrul m...