Poliția îl cercetează pe Steven Seagal pentru un presupus viol

Celebrități, CoolNews
share

Poliția din Los Angeles a anunțat că îl cercetează pe Steven Seagal pentru un presupus viol. N-ar fi pentru prima oară, având în vedere că actorul s-a lovit de un val de astfel de acuzații în ultimele luni. Potrivit unui raport al poliției citat de CBS, ar fi vorba acum despre un incident care s-ar fi întâmplat în 2005. Deocamdată însă nu se cunosc mai multe detalii.

Vestea vine însă după ce Regina Simons a povestit recent că Steven Seagal ar fi violat-o după ce a invitat-o la o petrecere la el acasă. Modelul susține că întâmplarea  avut loc în 1994 când cei doi s-au cunoscut la filmările pentru “On Deadly Ground”. Actorul ar fi chemat-o la petrecere în casa lui din Beverly Hills, însă Regina Simons susține că atunci când a ajuns la el acasă nu mai era nimeni în afară de el. Simons avea pe atunci doar 18 ani, iar Steven Seagal de abia împlinise 40 de ani.

“M-a dus în camera lui și a închis ușa, apoi a început să mă sărute. M-a dezbrăcat și în doar câteva momente a început să mă violeze.” a explicat Regina Simons. Modelul a depus o plângere la poliție și a povestit în detaliu ce s-a întâmplat. Pe numele lui Steven Seagal au mai depus plângeri actrițele Faviola Dadis, Portia de Rossi, Jenny McCarthy, Julianna Margulies, Rae Dawn Chong și Lisa Guerrero.

Articole similare

Poliția îl cercetează pe Steven Seagal pentru un presupus viol

Poliția din Los Angeles a anunțat că îl cercetează pe Steven Seagal pentru un presupus viol. N-ar fi...

Mai multe femei îl acuză pe Steven Seagal de hărțuire sexuală

Acuzațiile de hărțuire și agresiune sexuală care au luat cu asalt Hollywood-ul continuă. Actrița ...

Chuck Bass din Gossip Girl e acuzat de viol

Ed Westwick, care a interpretat personajul Chuck Bass în celebra serie "Gossip Girl", are probleme. ...