Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietățile cântărețului Puff Daddy. De ce a fost acuzat

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Agenții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA au declanșat o anchetă care îl vizează pe faimosul star de hip-hop Sean „Diddy” Combs, percheziționând proprietățile acestuia din Los Angeles și zona Miami. Potrivit informațiilor furnizate de Reuters și preluate de Agerpres, investigația este condusă de agenți ai biroului american de investigații de securitate națională (HSI) din New York, unde o fostă iubită a lui Combs l-a dat în judecată într-un tribunal federal, acuzându-l de implicare în trafic sexual.

 

Combs, în vârstă de 54 de ani, a negat vehement acuzațiile, susținând că acestea sunt motivate de interesul pentru câștig rapid. Avocatul artistului, Ben Brafman, nu a răspuns imediat solicitărilor Reuters pentru a comenta situația.

În imagini aeriene difuzate de posturile de televiziune din Los Angeles, se poate observa momentul în care agenții HSI și alte autorități au efectuat percheziții la proprietatea luxoasă a lui Combs din cartierul Holmby Hills. Potrivit relatărilor City News Service din Los Angeles, mai multe persoane au fost reținute în fața casei artistului, însă nu este clar dacă au fost efectuate arestări. Autoritățile federale au executat, de asemenea, un mandat de percheziție la locuința vedetei din zona Miami.

În timp ce raidurile au loc, nu se știe exact unde se afla Combs. Într-un răspuns dat unei întrebări Reuters, purtători de cuvânt ai HSI au declarat că „în cursul zilei de astăzi, HSI New York a efectuat acțiuni de aplicare a legii în cadrul unei investigații în curs de desfășurare, cu asistența HSI Los Angeles, HSI Miami și a partenerilor noștri locali”. Nu au fost oferite detalii suplimentare despre natura anchetei.

Este de menționat că HSI are jurisdicție extinsă pentru a investiga circulația ilegală de persoane, bunuri, bani și contrabandă în, din și pe interiorul SUA, inclusiv traficul sexual.

Combs, cunoscut și sub pseudonimele P. Diddy, Puff Daddy și Diddy, este fondatorul casei de discuri Bad Boy Records și unul dintre cei mai influenți producători din industria hip-hop. Acesta a negat toate acuzațiile formulate împotriva sa, catalogându-le drept invenții ale unor persoane care caută să obțină bani.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Zeci de elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” așteaptă un răspuns în urma anchetelor care ...

Zeci de elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București așteaptă încă un răspuns după ...

Kanye West, acuzat de agresiune. Artistul a fost dat în judecată de o fotografă

O fotografă din SUA a anunţat joi că l-a dat în judecată pe Kanye West pentru agresiune, acuzându-l ...

Un agent de poliție din București s-a trezit la final de tură fără încărcătorul cu 15 gloanțe. S-a d...

Un agent de poliție și-a pierdut încărcătorul de rezervă al pistolului, cu cele 15 gloanțe aferente....