Play it Safe! Intră în experimentul Virgin Radio Romania ca să îți schimbi un obicei nesănătos!

CoolNews, Viral
share

Virgin Radio Romania și McCann Bucharest au lansat ”Play it safe”, un proiect prin care își propun să aducă în atenție consecințele la care te expui dacă asculți în căști muzica cu volumul dat la maximum.

Dacă în mod constant sunetul e prea puternic, auzul este în pericol, avertizează specialiștii: urechile încep să îți țiuie după doar 15 minute de ascultat zilnic la nivel maxim, iar dacă faci asta mai mult de o oră în fiecare zi pe săptămână, în 5 ani riști să nu mai auzi deloc.

”Am plecat de la o statistică îngrijorătoare a Organizației Mondiale a Sănătății, potrivit căreia jumătate dintre tinerii între 12 și 35 de ani se expun unui nivel foarte periculos de sunet care pornește chiar din device-urile lor. Și ne-am gândit cum am putea face ceva pentru ca acești oameni să știe că pot avea probleme serioase cândva din această cauză. Astfel, am căutat o soluție pentru a afla cum trebuie ascultată muzica în mod corect. Și, în acest fel, a apărut proiectul Play it Safe”, explică Alex Vasile, de la McCann Bucharest.

Play it Safe nu este doar o simplă recomandare, ci un concept care te face să experimentezi pe propria piele consecințele unui obicei nesănătos. Dacă dai pe virginradio.ro/live volumul la un nivel peste limita de siguranță, trăiești pentru câteva secunde simptomele celor mai cunoscute afecțiuni ale urechii: hiperacuzie, țiuit, pierderea treptată a auzului.

Încearcă acum experimentul Play it Safe pe virginradio.ro/live

”Pe virginradio.ro intri într-un experiment, o joacă din care ieși nevătămat și poate chiar premiat, dar asta nu înseamnă ca în viața reală nu și se poate întâmpla nimic”,spune Shurubel.

Play it Safe este suținut la Virgin Radio Romania, printre alții, de Armin van Buuren, Starley, Cazzette, Markus Schulz, The Motans și Inna.

Uite mesajele care vin pe tricourile pe care le poți câștiga dacă asculți safe în căști Virgin Radio Romania online

Articole similare

Cum a luat Shurubel permisul. Filmul complet al operațiunii

Shurubel a lipsit joi dimineață din studioul Virgin Radio Romania. A avut învoire motivată, pentru c...

Cum s-a descurcat Shurubel la proba practică pentru permis - AUDIO

Shurubel a lipsit joi dimineață din studioul Virgin Radio Romania. A avut învoire motivată, pentru c...

Motivul pentru care Shurubel lipsește din studioul matinalului Virgin Radio - AUDIO

Matinalul Virgin Radio, Shurubel, a strigat prezent din duș, joi de dimineață. El se pregătește să s...
X