Piesă nouă de la Cred Că Sunt Extraterestru – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

A venit și vestea bună pe ziua de azi! Avem piesă nouă de la Cred Că Sunt Extraterestru, plus un clip foarte interesant! „Nu Pot Să Mă Schimb” este prima piesă pe care o lansează băieții după mai bine de un an.

CCSE este o trupă românească înființată de AFO și Bean în 2015, care reușește să îmbine cu ușurință rap-ul cu rockul alternativ sau psihedelic. Face parte din brigada Culese din Cartier și strânge sute de fani pe la toate festivalurile la care trupa este prezentă pe afiș.

Nu Pot Să Mă Schimb” îmbină sound-ul clasic al celor de la CCSE cu cavalul lui Bean pe care obișnuiam să-l auzim pe piesele de la Subcarpați. Nu este pentru prima dată și sperăm să nu fie nici ultima.

În clip îl avem prezent pe Ugly Boy de tatuajele căruia ne-am îndrăgostit deja!! Alături de el apar și Andaluz, ERPS & Cornika și împreună reușesc să transmită un vibe foarte fresh și cald.

Alături de piesă, trupa a lăsat fanilor și un mesaj: „Păi și ce facem? Îmbătrânim și atât? Ne mulăm pe vârstă sau rămânem la fel? Capul sus că nu e așa greu .. dar nici ușor.

Cred Că Sunt Extraterestru are 2 albume lansate până acum, „7, 83 Hz” (2015) și „Dragoste cu forța” (2019). Câteva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei sunt „Start Rec”, „Floare de Maidan” sau „Zbor”.

Nu m-am apucat să vorbesc despre creaturi mici și verzi cum mulți probabil se așteaptă să audă. Extraterestru este cel care nu este înțeles pe deplin, dar are capacitatea de a recepționa mesajele primite din Univers. În general, vorbim despre lupta pentru Adevăr, adevărul adevărat care este ținut ascuns de oameni înca de la formarea lumii, folosirea Cunoașterii cu înțelepciune, explorarea și conservarea cunoașterii și practicile spirituale ale strămoșilor noștri. Aș zice că este o muzică de stare. Stări cu care se poate identifica oricine e conștient de propria percepție”, a declarat Afo la momentul lansării trupei.

 

Articole similare

Stromae a revenit cu un nou single - “Santé”

Cu acest nou single, Stromae oferă un toast vibrant tuturor celor care lucrează în timp ce alții se ...

Virgin Radio Romania Breakfast - Smiley lansează ”Până când”

Smiley lansează ”Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versuril...

Alina Eremia lansează videoclipul oficial al piesei – ”Cerul Rosu”

La scurt timp după lansarea piesei ”Cerul Rosu” pe toate platformele digitale, Alina Eremia revine c...