Alina Eremia lansează videoclipul oficial al piesei – ”Cerul Rosu”

CoolNews, Muzică
share

La scurt timp după lansarea piesei ”Cerul Rosu” pe toate platformele digitale, Alina Eremia revine cu videoclipul oficial al piesei. Emoția versurilor ne transpune într-o poveste de iubire ideală, unde timpul și spațiul nu există, unde brațele persoanei iubite se simt ca un întreg nou univers.

Clipul piesei <<Cerul Rosu>> parcă e decupat din filmele SF. Am filmat totul pe croma, partea de post-producție fiind destul de solicitantă pentru că fiecare cadru este creat de la zero. Le mulțumesc băieților de la NGM Creative, Bogdan Păun și Alexandru Mureșan, care au materializat ideea și au făcut un clip atât de frumos.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Alina Eremia, Viky Red și Theea Minculescu, producția finală fiind realizată de Viky Red.

Single-ul s-a bucurat de un feedback foarte bun încă de la lansare din partea tuturor posturilor de radio, reușind să intre în playlist-ul Virgin Radio într-un timp foarte scurt.

Videoclipul oficial a fost realizat de către NGM Creative, de regie s-a ocupat Bogdan Păun în timp ce Alex Mureșan a fost DOP-ul clipului. Cadrele cinematice și efectele vizuale realizate în post-producție reușesc să capteze perfect emoția versurilor și trăirile artistei, publicul reușind să vizualizeze într-un mod cât mai real universul acestei povești.

Alina Eremia este una dintre cele mai cool artiste ale momentului și proaspăt deținătoarea premiului pentru ”Best Album” câștigat în cadrul The Artist Awards 2021. Lansările ”Noi” sau ”Dependeța mea” sunt doar două dintre cele zece piese de pe noul album premiat ”Deja Vu”, piese ce s-au bucurat de un real succes atât în mediul online, cât și în topurile de specialitate Radio și Tv din România. În întregul proces al realizării discului, artista a lucrat împreună cu unii dintre cei mai cunoscuți producători și songwriteri din România – Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domnițeanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru și Nane.

Articole similare

Andrew Dum, Alina Eremia și Cafe Del Mundo te vor duce în "Paradise" (original mix)

Povestea piesei "Paradise" a început să prindă contur odată cu interpretarea emoționantă a lui Ludov...

Alina Eremia și Mario Fresh au cea mai ascultată piesă a anului 2023 de pe radio

Piesa ,,Ai fost” a adus doar bucurie de la lansarea sa oficială, atât pentru artiști, cât și pentru ...

A învăța să spui: ,,Nu te mai aștept” cu Alina Eremia

Piesa ,,Nu te mai aștept” a Alinei Eremia te lovește în inimă cu o poveste de dragoste pierdută.  h...