Confidenţialitate

Peste 450 de persoane prezente la TEDxAlbaIulia

CoolNews
share

Peste 450 de persoane au participat pe 24 martie la cea de-a doua ediție a TEDxAlbaIulia, eveniment ce a adus împreună 10 speakeri locali și naționali și o comunitate formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să ajute la dezvoltarea societății.

Cea de-a doua ediție a evenimentului a fost un real succes, iar tema evenimentului „Mind the gap” a dezbătut termenul englezesc „gap” care ar putea însemna goluri și diferențe ce îngreunează evoluția, pun bariere și împiedică atingerea adevăratului potențial.

Pe scena TEDxAlbaIulia au urcat speakeri precum Andreea Raicu, trainer și speaker, Florin Râșteiu, Președinte al Consiliului Județean al Elevilor Alba, Sebastian Onac,  fondatorul ONG-ului „Maria Beatrice”și Elena Calistru, Președinte și cofondator Funky Citizens.

”Ne bucurăm foarte mult că a doua ediție de TEDxAlbaIulia a fost primită atât de bine de public. A fost o provocare să creștem evenimentul de la 100 de participanți la peste 450, însă a fost una pe care am acceptat-o din prima deoarece credem că Alba Iulia mertiă un astfel de eveniment. Abia așteptăm ediția viitoare și sperăm să aducem lângă noi parteneri împreună cu
care să creștem calitatea evenimentului.”Crina Luha, curator TEDxAlbaIulia.

Articole similare

Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu vor urca pe scena TEDxAlbaIulia

Noii speakeri confirmați la TEDxAlbaIulia sunt Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu. Ce-a de a ...

A doua ediție a TEDxAlbaIulia "Mind the gap" are loc pe 24 martie

A II-a ediție a TEDxAlbaIulia va avea loc în data de 24 martie, 2018, la Casa de Cultura a Sindicate...