A doua ediție a TEDxAlbaIulia “Mind the gap” are loc pe 24 martie

CoolNews
share

A II-a ediție a TEDxAlbaIulia va avea loc în data de 24 martie, 2018, la Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia.

Cea de-a II-a ediție a TEDxAlbaIulia va avea loc în data de 24 marite, 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Frumusețea conferințelor TEDx este dată de abordarea unui subiect de discuție general, din perspective diferite. Anul acesta, tema evenimentului, Mind the gap, care va propune dezbaterea termenului englezesc “gap”, care poate fi asemănat cu un spațiu care îngreunează evoluția, crează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi.

TEDxAlbaIulia reprezintă locul de întâlnire al ideilor și al oamenilor care împărtășesc dorința de a provoca viitorul și de a-și depăși limitele. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea legături noi în cadrul evenimentului sau de a găsi inspirația și curajul necesar pentru a pune în practică alte idei, care până atunci păreau imposibile.

Pentru ediția din acest an ne-am propus să schimbăm perspectiva asupra acestor gap-uri care există și să ajutăm oamenii să le depășească. Făcând acest lucru, credem că împreună cu ei putem fi catalizatorul progresului comunității noastre.” declară Crina Luha, curatorul TEDxAlbaIulia.

Urmăriți TEDxAlbaIulia pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxalbaiulia, pe Instagram http://instagram.com/tedxalbaiulia sau vizitați website-ul www.tedxalbaiulia.com pentrumai multe detalii.

Despre TEDxAlbaIulia

TEDxAlbaIulia este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității din Alba Iulia. Echipa TEDxAlba Iulia crede că ideile că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea aduce laolaltă speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru
a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter, pe Facebook sau pe Instagram.

Articole similare

A doua ediție a TEDxAlbaIulia "Mind the gap" are loc pe 24 martie

A II-a ediție a TEDxAlbaIulia va avea loc în data de 24 martie, 2018, la Casa de Cultura a Sindicate...

Au început înscrierile pentru cea de-a treia ediție a TEDxEroilor Award

Înscrierile pentru cea de-a treia ediție a TEDxEroilor Award au început. În cadrul competiției se po...

Cum poți lua bilete cu 30% reducere la TEDxEroilor Challenging Tomorrow

Reducerea de 30% reducere la prețul biletelor pentru conferința TEDxEroilor Challenging Tomorrow po...