Advertisement
Advertisement

[BREAKFAST] Locatarii unui bloc au strâns semnături pentru a obliga o familie să renunţe la câine: „Se plimbă prea mult cu liftul”

CoolNews, NEWS
share

Situaţie absolut ireală în Alba Iulia. Locatarii unui bloc au strâns semnături pentru a obliga o familie să renunţe la câine. Şi nu pentru că animalul de companie ar face zgomot sau mizerie în urma lui.

Potrivit alba24.ro, incidentul a avut loc în cartierul „Emil Racoviţă”. Laurenţiu, proprietarul câinelui Maiky, un cocker negru, spune că deşi animalul este trecut la întreţinere acest lucru nu-i mulţumeşte pe vecini. Aceştia se plâng de faptul că Laurenţiu se plimbă prea mult cu liftul pentru a coborî din bloc să-şi scoată câinele la plimbare.

Reprezentanţii asociaţiei de proprietari spun că nu există nicio metodă legală prin care proprietarul unui animal de companie poate fi obligat să renunţe la acesta. Şi nici moral nu există niciun motiv, având în vedere că Maiky nu deranjează prin lătrat. De asemenea, locatarii de la scările vecine de bloc deţin animale de companie şi nimeni nu le-a cerut să renunţe la ele.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...