Confidenţialitate

Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu vor urca pe scena TEDxAlbaIulia

CoolNews
share

Noii speakeri confirmați la TEDxAlbaIulia sunt Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu. Ce-a de a doua ediție a evenimentului va avea loc în data de 24 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tema de anul acesta, „Mind the gap”, este o invitație la a descoperi diferențe sau obstacole care poate îngreunează evoluția, creează rupturi sau împiedică dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Andreea Raicu a devenit persoană publică când a câștigat Elite Model Look la vârsta de 18 ani. A debutat apoi în televiziune, unde a lucrat timp de 20 de ani. A pus bazele unui concept unic pe piața din România, platforma online www.andreearaicu.ro, care informează despre sănătate, frumusețe și dezvoltare personală, și a devenit speaker motivațional, bazându-și discursurile pe propriile experiențe! A urmat cursuri de dezvoltare personală, din India până în Brazilia, consolidându-și statutul de coach și mentor.

Alin Comșa este doctorand în științe ale comunicării în cadrul SNSPA București. Tema lucrării sale de cercetare este legată de educația estetică a publicului. De-a lungul unei cariere de peste 20 de ani de vorbit în public, Alin Comșa se consideră un căutător. Specialist în relații publice și comunicare, Alin are ca element central preocuparea pentru a găsi cele mai simple și atractive forme de educație.

Așa au apărut cursuri care tratează laolaltă comportamentul unui lider și cunoașterea prin cultură, programarea neuro-lingvistică și arta plastică sau dezvoltarea personală și literatura clasică.

Andreea Bebu a înțeles repede că viața e cel mai prețios dar pe care îl poate primi un om și a ales să o trăiască din plin, dar frumos. Spirit liber și voluntar, ea și-a propus să accepte cu bucurie fiecare provocare pe care viața i-o pune în față. A ales o formare profesională complexă dar plină de culoare care cuprinde domenii precum: fizică, medicină, publicitate, marketing și doctoratul într-o zonă care să îmbine rigoarea științifică cu latura umana.

Traiectoria pe care a ales să exceleze experimentează cel mai bine plăcerea de a se exprima liber și bucuria de a comunica cu oamenii. Andreea a decis să se exprime într-o industrie puternică și dinamică (industria farmaceutica) care îi oferă provocări la tot pasul. Biletele se achiziționează doar online de pe website-ul evenimentului: www.tedxalbaiulia.com/bilete.

Articole similare

Andreea Raicu, nud pe instagram la 43 de ani

Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani și a postat fotografia pe contul ei de instagram. Ea spune...

Andreea Bănică, Anna Lesko și Andreea Raicu, dezbrăcate la 40 de ani

Andreea Bănică arată super sexy la 40 de ani și vrea ca toată lumea să știe asta. Cântăreața a posta...

Cum a fost sărbătorit centenarul Marii Uniri la Alba Iulia - VIDEO

Pe o vreme însorită, la -5 grade celsius, am pornit din Aiud spre Alba Iulia. În Aiud am fost găzdui...