Confidenţialitate

Peste 1.000 de alergători la Băneasa Race – Ediția de iarnă

CoolNews
share

Asociația Trăiesc Sănătos a organizat duminică, 8 decembrie, Ediția de iarnă a cursei de alergare pentru amatori Băneasa Race, powered by Băneasa Shopping City și sponsorizat de INTERSPORT România, City Grill, Global VisionZuzu Fit și Greenfield Residence.

Peste 1.000 de alergători au încheiat anul în formă și în alergare, în natură, în pădurea Băneasa, pe două trasee și distanțe diferite –  cros – 11 km și semimaraton – de 21 de km. Alergătorii au sărbătorit alergarea printr-o zi plină de energie, alături de o echipă prietenoasă și pregătită să ofere încă o experiență de neuitat, cât și alături de parteneri și susținători!

La toate cele trei ediții Băneasa Race 2019, din primăvară, toamnă și iarnă, peste 3.000 de oameni au sărbătorit alergarea și tot ce aduce ea în viețile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate!

„Pentru a treia oară anul acesta, am încurajat alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure și de a încheia anul în formă și în forță. Ne bucurăm că am avut parte de o zi de distracție în alergare, o întâlnire cu o minunată comunitate de alergători, tonus ridicat și bucuria de a petrece o duminică în aer liber! Sperăm să ne revedem în număr și mai mare anul viitor, la toate cele trei ediții”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Anul viitor, cele trei curse Băneasa Race sunt programate astfel: Ediția de primăvara – 12 aprilie, Ediția de toamnă – 27 septembrie și Ediția de iarnă – 13 decembrie!

Pentru mai multe detalii despre cursă, accesați site-ul Baneasa Race.

Articole similare

Băneasa Race – Ediția de iarnă: Discount de 20% la pachetul complet de analize cardiologice

Toți alergătorii Băneasa Race – Winter Edition pot beneficia de un discount de 20% la pachetul compl...

Pe 8 decembrie ne vedem la Băneasa Race

Asociația Trăiesc Sănătos organizează duminică, 8 decembrie, ediția de iarnă a cursei de alergare pe...

Echipa Virgin Radio Romania ia startul la Băneasa Race în echipamente Bellotto

Duminică, echipa Virgin Radio Romania participă la Băneasa Race în echipamentele produse de Bellotto...