Confidenţialitate

Băneasa Race – Ediția de iarnă: Discount de 20% la pachetul complet de analize cardiologice

CoolNews
share

Toți alergătorii Băneasa Race – Winter Edition pot beneficia de un discount de 20% la pachetul complet de analize cardiologice , care conține EKG (electrocardiogramă),Ecocardiografie, dar și un test de efort

”Sportul este un factor important în prevenția numeroaselor boli fizice și mentale, ajutând la o stare bună de sănătate. Este important să știm că, pentru a fi sănătoşi, pentru a avea un stil de viață activ și echilibrat trebuie să îmbinăm mișcarea cu o dietă echilibrată și să facem controale medicale anuale, care sunt la fel de importante.

Alergarea este o activitate pe care multe persoane doresc să o facă parte dintr-un stil de viată echilibrat. Fie că alergați o jumătate de oră sau la un maraton, există un număr de riscuri, care pot apărea.

Înainte de a începe antrenamentul pentru o cursă sau înainte de a participa la o cursă este recomandat să consultați un medic de specialitate sau să efectuați un examen cardiolog. Printre riscurile care pot apărea sunt: oboseala excesivă, supraîncărcarea anumitor mușchi, oboseala excesivă a glandelor suprarenale cu efecte asupra stării generale de sănătate”, transmit organizatorii Băneasa Race – Winter Edition.

Medicul cardiolog sub îngrijirea căreia se vor face aceste analize este Ramona Bica, de la Spitalul Monza Metropolitan. Costul integral al pachetului de analieze este de 530 lei, la care se aplică discountul de 20%, iar programările se fac la numărul de call-center al spitalului – 021.9983, în intervalul 08:00 – 20:00.

Pentru mai multe detalii despre cursă și înscrieri, accesați www.baneasarace.ro

Articole similare

Peste 1.000 de alergători la Băneasa Race – Ediția de iarnă

Asociația Trăiesc Sănătos a organizat duminică, 8 decembrie, Ediția de iarnă a cursei de alergare pe...

Pe 8 decembrie ne vedem la Băneasa Race

Asociația Trăiesc Sănătos organizează duminică, 8 decembrie, ediția de iarnă a cursei de alergare pe...

Echipa Virgin Radio Romania ia startul la Băneasa Race în echipamente Bellotto

Duminică, echipa Virgin Radio Romania participă la Băneasa Race în echipamentele produse de Bellotto...