Confidenţialitate

Pe 8 decembrie ne vedem la Băneasa Race

CoolNews
share

Asociația Trăiesc Sănătos organizează duminică, 8 decembrie, ediția de iarnă a cursei de alergare pentru amatori Băneasa Race, powered by Băneasa Shopping City și sponsorizat de INTERSPORT România,  City Grill, Global Vision, Zuzu Fit și Greenfield Residence.

La edițiile din primăvară și toamnă, peste 2.000 de oameni au sărbătorit alergarea și tot ce aduce ea în viețile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate! Așa că vă așteptăm la Băneasa Race – Ediția de iarnă, pe 8 decembrie, 2019, să încheiem anul în formă și în alergare!

Înscrieți-vă aici: https://bit.ly/2BcrOuf

Și la această ediție am pregătit trasee și distanțe diferite –  cros – 11 km și semimaraton – 21 de km. Orice veți alege, cu siguranta, o să vă încărcați cu un adevărat boost de energie!

Băneasa Race este despre prieteni, mișcare în natură și despre pasiunea noastră pentru alergare.

Băneasa Race înseamnă și o zi de distracție în alergare, alături de o echipă prietenoasă și pregătită să îți ofere încă o experiență de neuitat, o întâlnire cu o adevărată comunitate de alergători, tonus ridicat și bucuria de a petrece o duminică în aer liber!

Pentru a treia oară anul acesta, încurajăm alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure, alături și de a încheia anul în formă. Sperăm ca prin Băneasa Race să ducem mai departe mesajul Asociației noastre, și anume, acela de a promova sportul ca activitate normală în viața fiecăruia dintre noi”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Startul ambelor curse va fi dat de pe breteaua paralelă cu Aleea Privighetorilor, lângă Academia de Poliție, în pădurea Băneasa (zona de nord a Bucureștiului), duminică, 8 decembrie, ora 10:30. La finalul cursei, toată lumea este invitată la masă, unde vom sta la povești și vom premia câștigătorii.

Și anul acesta, Băneasa Race organizează antrenamente oficiale, care se vor desfășura pe 17 si 24 noiembrie, pe traseul de 11 km și vor avea ca scop familiarizarea alergătorilor cu traseul.

Pentru mai multe detalii despre cursă și înscrieri, accesați www.baneasarace.ro și paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaRace/ și https://www.facebook.com/traiescsanatos.org/

Băneasa Race este un eveniment organizat în scopul consolidării comunității de alergători și a promovării alergării ca activitate normală pentru un stil de viață activ și sănătos. Băneasa Race un eveniment organizat de Asociația Trăiesc Sănătos, powered by Băneasa Shopping City.

Articole similare

Peste 1.000 de alergători la Băneasa Race – Ediția de iarnă

Asociația Trăiesc Sănătos a organizat duminică, 8 decembrie, Ediția de iarnă a cursei de alergare pe...

Băneasa Race – Ediția de iarnă: Discount de 20% la pachetul complet de analize cardiologice

Toți alergătorii Băneasa Race – Winter Edition pot beneficia de un discount de 20% la pachetul compl...

Echipa Virgin Radio Romania ia startul la Băneasa Race în echipamente Bellotto

Duminică, echipa Virgin Radio Romania participă la Băneasa Race în echipamentele produse de Bellotto...