Confidenţialitate

Pentru 5 zile, unii dintre cei mai tari creatori de muzică au participat la TIC (Transfagarasan International Camp)

Celebrități, CoolNews
share

Timp de 5 zile, TIC (Transfagarasan International Camp) a fost locul în care și-au dat întâlnireKeo, Reea, Delia Rus, Katarina, Milan, Misha Miller, Bibi, Irene și Serena pentru a-și găsi inspirația în ce mai cool proiect muzical propus, pentru al doilea an consecutiv, de Roton.

“Headlinerii” taberei au fost Andreas Carlsson, al cărui portofoliu include hit-uri scrise pentru staruri internaționale ca Backstreet Boys, Britney Spears, NSNYC, Bon Jovi și Katy Perry, și Andreas Oberg, unul dintre cei mai de succes compozitori din piața asiatică, cu peste 25 de single-uri devenite no.1 în Japonia și Coreea de Sud.

Lor li s-au alaturat artiști și compozitori internaționali precum Salt Ashes (Radikal Records US), Marvin Dupré & Leny Magoufakis (Universal Music Publishing France), DECOY! (Cloud 9 Holland), Richy Bettiol & Loren Nine (Schedler Music Germany), Nadia Gattas & Stine Knick (Lifted House Denmark), Silience (Universal Music Publishing France) și Lennis Rodriguez ( ECO Music Spain).

Cum vremea nu a fost prea faină, participanții la TIC (Transfagarasan International Camp) s-au refugiat în studio-uri, rezultatul fiind peste 30 de piese create în mai puțin de o săptămână, bucurându-se în pauzele dintre sesiuni de o degustare de vin prezentată de Cotnari și lecții de gătit organizate de hotel Valea cu Pești.

Ce urmează după experiența TIC (Transfagarasan International Camp), stăm cu ochii pe artiști și îți vom da de veste printre primii la Virgin Radio Romania și pe virginradio.ro

Articole similare

NOSFE X Sak Noel X Alexandra, interviu exclusiv: ,,Ne enervează versul .... " - AUDIO

Colaborarea momentului s-a auzit, în premieră, la Fere X Liza, show-ul de seară de la Virgin Radio R...

Roton (re)aduce în 2020, alături de 27 de vedete, piesa lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” - VIDEO...

Noua versiune a cântecului lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” а a fost realizată la inițiativa Roton ...

Hituri produse în doar 4 zile! Tabăra Internațională de muzică de pe Transfăgărășan începe în 8 apri...

Locul unde s-au născut „Miami” (Manuel Riva feat. Alexandra Stan), „Safari” (Serena) și „Friendzone”...