O turistă din Israel a pierdut o borsetă cu mii de euro în timpul unei excursii pe Transfăgărășan

CoolNews, NEWS
share

Femeia, care a venit în țara noastră în urmă cu câteva zile, a decis să meargă într-o plimbare cu motocicleta pe Transfăgărășan în weekend, scrie stirileprotv.ro

Când s-a apropiat de refugiul Salvamont Argeș, turistei i-a căzut borseta, dar nu a realizat că a pierdut-o și a mers mai departe.

Din fericire, salvamontiștii din Argeș au observat gentuța și au deschis-o. Surprinși de suma de bani destul de mare, ei au început rapid căutarea proprietarei borsetei, în care se mai afla și un telefon mobil.

Colegii noștri au observat că unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel ceva era o borsetă cu euro, dolari și shekeli în valoare de câteva mii de euro și cu toate actele personale ale unei motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel! Persoana a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș. Din fericire, doamna, care este cetățean israelian, a aflat că a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu colegii noștri. Totul e bine când se termină cu bine, dar și când este un dram de noroc. Borseta putea să nu cadă fix în fața bazei Salvamont Argeș”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Salvamont Argeș.

Articole similare

Cel puțin 260 de persoane au murit la un festival de muzică electronică, în urma atacurilor din Isra...

Cel puțin 260 de persoane au murit după un atac declanșat de Hamas la un festival de muzică electron...

[BREAKFAST] Un turist din Germania, care face turul lumii pe două roți a fost jefuit pe Transalpina...

Un turist din Germania, care face turul lumii pe două roți a luat o decizie neinspirată în timp se c...

BREAKING: Sărut pasional la Eurovision între reprezentantul Israelului și WRS, reprezentatul Românie...

Se pare că atmosfera devine din ce în ce mai fierbinte la Eurovision, iar delegația României se inte...