Confidenţialitate

Până duminică mai poți avea biletele TEDxEroilor la preț special

CoolNews
share

Doar până duminică, biletele de tip Regular se pot achiziționa la prețul special de 200 de lei de pe site-ul TEDxEroilor. Prețul biletului include accesul la conferință, momente artistice, prânzul de sâmbătă, cocktails & socializare în ambele zile și intrarea la after party, dar și acces și la TEDxEroilor Adventures .

În zilele de 5 și 6 mai va avea loc la Cluj-Napoca conferința TEDxEroilor, unde sunt așteptați 800 de participanți ce se vor lăsa inspirați de peste 20 de speakeri naționali și internaționali.

Ziua de 7 mai este dedicată TEDxEroilor Adventures, o zi în care organizatorii cu ajutorul partenerilor au pregătit diverse activități și ateliere unde participanții conferinței vor putea învăța arta caligrafiei, dedesubturile jurnalismului de investigație, cum se contruiește o casă high-tech în 10 zile, cum funcționează tehnologia printării 3D și multe altele.

Printre speakerii de anul acesta se numără Dacian Cioloș – fost Prim-Ministru al României, Elena Pagu – multiplă campioană mondială, Gabriela Alexandrescu – președinte executiv Salvați Copiii, Dragoș Bucurenci – consultant și trainer de comunicare, activist civic și om de televiziune, Dragoş-Nicolae Pîslaru – economist, ex-tehnocrat și consultant, Mihai Pop – parașutist și specialist media. Mai multe informații despre speakeri și program se pot afla de pe site.

TEDxEroilor va recompensa ideile transformate în acțiune prin acordarea TEDxEroilor Award 2017. Premiul constă într-un grant de 4.000 de euro prezentat de AROBS, un abonament Hub Unlimited oferit de Impact Hub și sprijin, consultanță și coaching oferite de TEDxEroilor. Scopul premiului este acela de a susține un proiect care va avea un impact pozitiv asupra comunității locale și regionale.

Articole similare

Timp de o zi, Timișoara devine capitala ideilor demne de răspândit, la TEDx

Pe 17 noiembrie, Timișoara se va afla din nou pe harta internațională a orașelor care găzduiesc even...

Atleta Elena Pagu devine vlogger la 92 de ani

La 92 de ani aleargă și mai și câștigă concursuri pentru veterani. De azi, Elena Pagu devine și vlog...

Care sunt cele 5 noi nume de la TEDxEroilor Mind The Gap

Cel mai complex eveniment TEDx din România își mărește lista de speakeri cu 5 nume noi. Între 4 și 6...