Care sunt cele 5 noi nume de la TEDxEroilor Mind The Gap

CoolNews
share

Cel mai complex eveniment TEDx din România își mărește lista de speakeri cu 5 nume noi. Între 4 și 6 mai, aceștia vor urca pe scena Casei de cultură a studenților din Cluj pentru a răspândi idei prin care publicul să reușească treacă peste gap-urile pe care le întâlnesc în viața lor personală sau profesională.

Dacă în primele două zile ale ediției speakerii vor pregăti conferințe cât mai colorate și interactive, ultima zi a evenimentului va fi una dinamică dedicată activităților și atelierelor interactive sub numele de TEDxEroilor Adventures.

Astfel, publicul are ocazia de a interacționa mai mult cu speakerii și să descopere workshop-urile pregătite special pentru eveniment.

Cei 5 speakeri noi ai TEDxEroilor sunt:

Pontus Stjernfeld – Managing Partner Renascentia Group

Pontus este fostul director al unui lanț de aprovizionare din cadrul unei companii de renume mondial și un dependent aflat în recuperare.

El a descoperit că o abordare spirituală a vieții și antreprenoriatului aduce atât fericirea, echilibrul în viață, cât și succes în afaceri.

Dan Clinci – Arhitect

Dan Clinci este arhitect implicat în dezvoltarea urbană. Din 2014, face parte din colectivul Urbannect, care derulează programe de  reintegrare a spațiilor inerte ale orașului prin animarea acestora cu activitate culturală și comunitară.

Din 2017 își dedică o mare parte din energie dezvoltării conceptului H33, un hub social cultural a cărui scop este de a aduna energii creative care să găsească un mediu de manifestare într-o fabrică dezafectată.

Cosmin Chiriță – Edu Wizard

Cosmin a devenit pasionat de educație acum mai bine de 10 ani, când a făcut parte din programul Liderii Mileniului Trei. Azi este EduWizard și creează proiecte cu impact în societate.

De-a lungul timpului a fost Delegat de Tineret al României la ONU, a fondat un hub pentru tineri, a susținut peste 2500 de ore de training, pentru elevi și manageri din companii de top.

Face parte din cea mai mare comunitate online de traineri și a contribuit la construirea unui program  de formare pentru peste 1000 de profesori din București.

În prezent, Cosmin coordonează MERITO– un proiect care are ca scop recunoașterea și premierea celor mai buni profesori din România. Țelul lui este de a-i sprijini pe dascăli să devina catalizatori ai schimbărilor “la firul ierbii” de care avem nevoie în sistem.

Cornel Brad – Fotograf

Cornel Brad este un fotograf român interesat în special de fotografia de portret și de documentarea, cartografierea și exprimarea vizuală a emoțiilor oamenilor.

Prin selecția personajelor sale, cu vârste cuprinse între câteva luni și 103 ani, și prin alăturarea lor este interpretat într-o cheie personală conceptul de putere în România actuală.

Demersul său artistic se transformă astfel într-o colecție de istorii, de date, fapte și exemple, de coincidențe stranii și realități emoționante, concentrate editorial pentru a inspira pe viitor în luptă pentru dreptate și libertate.

Iulian Angheluță – Fondator Free Miorița

Iulian este fondatorul Asociației Free Miorița, organizație nonguvernamentală implicată de mai mulți ani în proiecte sociale. El a pornit campania Lumină pentru România prin care descoperă și iluminează, la propriu, școli și familii care trăiesc fără electricitate.

Sistemele cu panouri fotovoltaice, calculatoarele și materialele educaționale au făcut lumină în ultimele 4 școli fără electricitate din România și la 125 de familii.

Iulian a lucrat mulți ani în publicitate și comunicare, pentru ca în 2012 să înființeze Free Miorița și să se implice constant în acțiuni sociale.

Biletele pentru eveniment se găsesc pe  www.tedxeroilor.com/bilete

 

 

 

Articole similare

Speakeri noi anunțați la TEDxEroilor Mind The Gap

Primăvara aduce nume noi pe lista de speakeri la TEDxEroilor Mind The Gap. Evenimentul va avea lo...

Primii speakeri confirmați la TEDxEroilor - Mind the gap

În 4-6 mai, în Cluj-Napoca, va avea loc cea de a 9-a ediție TEDxEroilor, cel mai complex eveniment d...

Au început înscrierile pentru cea de-a treia ediție a TEDxEroilor Award

Înscrierile pentru cea de-a treia ediție a TEDxEroilor Award au început. În cadrul competiției se po...