Confidenţialitate

Oamenii de știință au dezvăluit că OZN-urile sunt reale

CoolNews, Viral
share

Oficialități de nivel înalt și oameni de știință cu experiență de-o viață s-au întâlnit astăzi pentru a dezbate o problemă ce ne macină pe noi toți de multă vreme.

Printre aceștia se numărăo serie de oameni de știință ce lucrează cu agenții guvernamentale care dețin echipamentul necesar pentru a investiga fenomene aeriene neidentificate.

Ținând un discurs în cadrul evenimentului de lansare a companiei pentru beneficiu public denumită To the stars academy, președintele executiv al companiei, Tom Delonge a transmis că există posibilitatea ca unele descoperiri să ne revoluționeze experiența umană.

 

Prezentarea a durat patru ore, iar printre marile idei expuse, oamenii de știință spun că nu trebuie să ne îngrijorăm în privința noilor descoperiri și că mai multe detalii vor fi aduse în lumină în viitorul apropiat.

„Nu au arătat ostilitate. Dar ceva ce nu este explicat este mereu asumat ca o posibilă amenințare până când suntem siguri că nu e. De cealaltă parte, cred că suntem mai aproape decât niciodată să înțelegem cum funcționează toate acestea.”, a declarat Luis Eiizondo, director al programului de investigare a amenințărilor aeriene.

 

Articole similare

Festivalul dedicat extratereştrilor

Cum teoriile conspirației sunt pe trend de câțiva ani buni, dar cu o creștere în popularitate genera...

Uite câte vedete cred în extratereștri

Încă de la începutul noului mileniu se crede tot mai tare că extratereștrii există, iar o serie de v...