Confidenţialitate

Festivalul dedicat extratereştrilor

CoolNews, Viral
share

Cum teoriile conspirației sunt pe trend de câțiva ani buni, dar cu o creștere în popularitate generată de pandemia Covid-19, evident că mulți și-au amintit și de extratereștri. Așa se face că în 2021 au fost mii de la participanți la festivalul dedicat extratereştrilor.

După un an în care măsurile dictate pentru limitarea răspândirii Covid-19 au făcut imposibilă organizarea festivalului, Alien Fest 2021 a atras acum și mai mulți participanți față de edițiile precedente.

Din 1997, Roswell găzduiește pe parcursul verii evenimentul Alien Fest, unde se vorbește exclusiv despre aparițiile și teoriile legate de existența extratereștrilor. Există și un concurs de costume pentru oameni și animale – The Alien People Contest – unde sunt recompensate cele mai originale creații de luat la plimbare într-un OZN.

Alien Fest a avut loc la începutul lunii iulie, ca parte dintr-o serie extinsă de evenimente dedicate pasionaților de fenomenul OZN.

Ziua mondială a obiectelor zburătoare neidentificate (World UFO Day), marcată pentru prima dată în 2001, a fost creată de Organizaţia World UFO Day şi este adesea consemnată pe 24 iunie şi 2 iulie, deşi organizaţia a declarat ziua de 2 iulie ca fiind ziua oficială.

Ziua de 24 iunie marchează aniversarea uneia dintre primele apariţii de OZN-uri în Statele Unite, când Kenneth Arnold a raportat că a văzut nouă obiecte de mare viteză în formă de semilună lângă Muntele Rainier din Washington, în 1947.

Ziua de 2 iulie marchează aniversarea incidentului OZN de la Roswell, care a avut loc tot în 1947.

Articole similare

Miley Cyrus anunță că este în siguranță după ce un fulger a lovit avionul care o transporta către Pa...

Miley Cyrus i-a asigurat pe fani că este bine, în urma un incident înfricoșător în care a fost impli...

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand la prima ediție a Programului Superbrands...

AOA2021: Arad Open Air își deschide porțile în perioada 13-15 august

Doar câteva zile au mai rămas până la festivalul care face ca Arad să fie Capitala distracției! A...