Festivalul dedicat extratereştrilor

CoolNews, Viral
share

Cum teoriile conspirației sunt pe trend de câțiva ani buni, dar cu o creștere în popularitate generată de pandemia Covid-19, evident că mulți și-au amintit și de extratereștri. Așa se face că în 2021 au fost mii de la participanți la festivalul dedicat extratereştrilor.

După un an în care măsurile dictate pentru limitarea răspândirii Covid-19 au făcut imposibilă organizarea festivalului, Alien Fest 2021 a atras acum și mai mulți participanți față de edițiile precedente.

Din 1997, Roswell găzduiește pe parcursul verii evenimentul Alien Fest, unde se vorbește exclusiv despre aparițiile și teoriile legate de existența extratereștrilor. Există și un concurs de costume pentru oameni și animale – The Alien People Contest – unde sunt recompensate cele mai originale creații de luat la plimbare într-un OZN.

Alien Fest a avut loc la începutul lunii iulie, ca parte dintr-o serie extinsă de evenimente dedicate pasionaților de fenomenul OZN.

Ziua mondială a obiectelor zburătoare neidentificate (World UFO Day), marcată pentru prima dată în 2001, a fost creată de Organizaţia World UFO Day şi este adesea consemnată pe 24 iunie şi 2 iulie, deşi organizaţia a declarat ziua de 2 iulie ca fiind ziua oficială.

Ziua de 24 iunie marchează aniversarea uneia dintre primele apariţii de OZN-uri în Statele Unite, când Kenneth Arnold a raportat că a văzut nouă obiecte de mare viteză în formă de semilună lângă Muntele Rainier din Washington, în 1947.

Ziua de 2 iulie marchează aniversarea incidentului OZN de la Roswell, care a avut loc tot în 1947.

Articole similare

Vino cu prietenii la Analogue Festival 2023: pe 31 iulie ai 1 abonament gratis la 3 cumpărate

Vrei să scapi de căldura din oraș și să mergi undeva în natură pentru câteva zile? Atunci bucură-te ...

[BREAKFAST] Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după c...

Caz bizar într-un oraș din SUA. Un hoț înarmat i-ar fi cerut victimei să se împrietenească cu el pe ...

NOSTALGIA 2023 – festivalul vieții

Ne bate la ușă unul dintre cele mai mari festivaluri din România, cu peste 80.000 de participanți la...