Confidenţialitate

Uite câte vedete cred în extratereștri

Celebrități, CoolNews
share

Încă de la începutul noului mileniu se crede tot mai tare că extratereștrii există, iar o serie de vedete vor să dovedească că e adevărat.

Totul a început în 2016 când solistul trupei Blink-182, Tom DeLonge a devenit atât de pasionat de acest subiect încât a declarat în toate interviurile că va face un documentar pe aeastă temă.

Asta a  dus la o altă întrebare și anume câte vedete cred că extratereștrii sunt reali și vin după noi?

Nick Jonas

Cântărețul a declarat că odată a văzut trei farfurii zburătoare în curtea din spatele casei sale. „Eram cu prietenul meu și l-am întrebat dacă asta chiar se întâmplă sau îmi pierd eu mințile”, a declarat Nick Jonas.

Kesha

Într-un interviu artista a declarat că a avut parte de o experiență supranaturală care-ți ridică părul pe mâini.

„Mă uit în sus pe cer și văd o sumedenie de nave spațiale. Jur pe Dumnezeu, cred că erau cinci sau șapte, și nu știu de ce nu le-am fotografiat. Pur și simplu că mă uitam la ele și m-am pierdut, mă gândeam ce poate fi asta, apoi au plecat și au revenit în același loc. În acel moment mă gândeam, Doamne, ăștia sunt extratereștri!”

Jaden Smith

Jaden le-a povestit reporterilor că președintele Obama l-a făcut să creadă și mai tare în extratereștri.

„Am vorbit cu președintele Obama despre ființele extraterestre. El spunea că nu poate nici să confirme, nici să nege existența extratereștrilor, ceea ce înseamnă că sunt reali. Dacă oamenii cred că noi suntem singurii ce locuiesc în Univers, atunci ceva e greșit cu ei.”, declară Jaden Smith într-un interviu.

Advertisement

Rihanna

Rihanna a transmis într-un interviu pentru The Sun că atunci când era mică, ea și tatăl săuse uitau des pe cer după nave spațiale. ” Eu n-am văzut niciodată una, dar am văzut o stea căzătoare super ciudată odată și mă întrebam dacă sunt ei și vin după noi.”

Ariana Grande

Ariana a recunoscut că ea a crezut dintotdeauna în extratereștri. „Ar trebui să fim proști ca să credem că suntem singurele creaturi de aici.”

Demi Lovato

Demi chiar l-a ]ntrebat pe un jurnalist odată „Cât de egoiști trebuie să fim ca să credem că suntem singuri în Univers?” și a spus în timpul unui show cu Ellen că a văzut un obiect zburător ciudat.

„Stăteam odată afară, m-am uitat în sus și arăta ca un vierme pe cer. Își tot schimba forma și se mișca când într-o parte, când în alta.”

The Rock

The Rock le-a spus celor de la Vice că a crezut mereu în extratereștri. „Da, bineînțeles că am crezut și cred în extratereștri. Cred că nu suntem singuri și ar trebui să fiu arogant să cred asta. „

 

Articole similare

Paris Hilton o să devină mamă prin fertilizare in vitro

Paris Hilton va deveni mamă printr-o fertilizarea in vitro. Anunțul a fost făcut chiar de ea, car...

Kylie Jenner domină clasamentul celor mai bine plătite celebrități din lume

Vedetă a unor programe de tip reality-show, americanca Kylie Jenner conduce în clasamentul celebrită...

Kylie Jenner nu mai este în clubul miliardarilor, iar Forbes spune că aceasta ar fi falsificat date ...

Conform Revistei Forbes, Kylie Jenner nu mai este în clubul miliardarilor. Denumită "Cel mai tână...