O pisică a fost găsită într-un bagaj după ce a fost scanat în aeroport

CoolNews, NEWS, Viral
share

O pisică a fost găsită în bagajele de cală ale unui călător pe aeroportul JFK, conform undei declarații ale Administrației de Securitate a Transporturilor din Statele Unite ale Americii. 

Pisica roșcată a fost descoperită marți dimineață pe aeroportul internațional John F. Kennedy din New York, după ce un agent a văzut niște păr ieșind din fermoarul valizei.

Un purtător de cuvânt al Administrației de Securitate a Transporturilor a declarat pentru The New York Post că turistul nu știa că are o pisică în bagaj.

Purtătorul de cuvânt al TSA, Lisa Farbstein, a declarat că agentul a fost „șocat” de descoperirea blănoasă din bagaj, care a fost înregistrată și radiografiată.

Călătorul a spus că pisica aparținea altcuiva din gospodăria lui”, a declarat aceasta

Partea bună este că pisica a fost eliberată din geantă și se întoarce în siguranță acasă.

Între timp, când a fost depistată de The New York Post, stăpânul pisicii a spus că blănoasa – numită „Smells” – trebuie să se fi târât în geanta oaspeților casei lor în timp ce era la serviciu. Nu și-a dat seama că pisica lipsea până când a primit un apel de la un oficial al aeroportului.

Un ofițer a sunat și m-a întrebat dacă vreau să depun acuzații împotriva musafirului meu”, a declarat Alix, stăpâna pisicii, pentru The New York Post.

A vrut să știe dacă există vreun motiv pentru care încerca să-mi fure pisica și să plece în Florida.

Autoritățile erau gata să-l pună pe bărbat pe lista No Fly, dar Alix i-a asigurat că a fost doar o greșeală.

Proprietarul a spus:

Pisicilor noastre le place foarte mult să verifice saci și cutii și se pare că una dintre ele s-a urcat în valiza lui. A fost doar un accident.

Imediat după ce a primit apelul, logodnicul lui Alix a trimis o mașină la JFK pentru a-l recupera felina. Stăpânii au fost surprinși să vadă că pisica a fost complet nederanjată de calvar.

„Îmi făceam griji că va fi speriată, dar nici măcar nu mieuna la întoarcere. M-am dus să-i dau niște bobițe și s-a comportat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat”, au declarat stăpânii.

Majoritatea companiilor aeriene americane permit pisicilor și câinilor să zboare cu stăpânii lor în cabina principală, cu condiția să îndeplinească cerințele privind dimensiunea, vârsta și destinația din SUA pentru zboruri de până la 12 ore.

 

sursa foto: TSA/Twitter

Articole similare

Cum să îți protejezi animalele domestice de căldura extremă

Pe timp de vară, temperaturile ridicate pot reprezenta un pericol semnificativ pentru animalele dome...

Ce aduce nou „Air Schengen” pentru călători. Începe din noaptea de sâmbătă spre duminică

România se pregătește să intre oficial în spațiul Schengen, atât aerian cât și maritim, începând cu ...

[BREAKFAST] Doi turiști au crezut că au rezervat cele mai bune locuri din avion, dar în realitate au...

Doi turiști au crezut că au rezervat cele mai bune locuri din avion, dar în realitate au avut parte ...