Confidenţialitate

O elevă de 14 ani plecată cu Erasmus în Lisabona, lăsată de profesoare la aeroport

CoolNews, NEWS
share

Eleva de 14 ani a unei școli din Jibou, județul Sălaj, făcea parte dintr-un grup implicat într-un proiect Erasmus, coordonat, evident, de cadre didactice.

Grupul,  format din trei eleve și două profesoare, a fost în Portugalia, în intervalul 9-14 mai, în cadrul unui proiect Erasmus.

La întoarcerea spre România, testul Covid al uneia dintre eleve nu ar fi fost disponibil, relatază publicația locală Sălajul Liber.

Astfel, eleva ar fi fost lăsată singură în aeroport, pentru că grupul s-ar fi îmbarcat spre casă. Fata ar fi urmat să aștepte în aeroport alt cadru didactic, din Portugalia, care să o ajute cu testul Covid și cu îmbarcarea în următorul zbor spre România.

Dacă ma întrebați pe mine, rezovlarea era simplă, dacă sunt două profesoare și trei copii, una putea sta cu fetița în Portugalia și cealaltă să vină cu celelalte două fetițe în România. Nu au vrut această rezolvare pe motiv că nu mai voiau să plătească încă un bilet de avion în plus, ceea ce nu este normal”, a declarat Vasile Bulgărean, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj pentru Sălajul Liber.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Pasagerii cu certificat digital nu mai trec prin controlul DSP de la aeroportul Otopeni

Toți pasagerii care sosesc pe aeroportul Henri Coandă din țări aflate pe lista galbenă pot utiliza f...

Penthouse-ul lui Ronaldo supără autoritățile din Lisabona

Renovările pe care Cristiano Ronaldo le-a făcut noului său penthouse, pentru care ar fi plătit 7,2 m...

Programul Erasmus + merge mai departe

Programul Erasmus + merge mai departe. Este vorba de cel prin care poți să mergi la studii în str...