Confidenţialitate

NEXT EX a lansat single-ul „Runaway” – VIDEOCLIP

Muzică
share

NEXT EX lansează, astăzi, cel de-al patrulea single – Runaway –  extras de pe primul lor album care urmează să fie lansat la final de noiembrie. Albumul Mistakes cuprinde 7 single-uri, 2 dintre acestea având deja și videoclip.

Cei trei membri ai trupei – Andrea, Robert și Sergiu – readuc sound-ul trap-pop-alternativ, ilustrat de un videoclip regizat de Radu Osaciuc.

Single-ul Runaway completează trilogia de monologuri interioare începută odată cu „Hey, girl”. Ascultătorii vor găsi în „Runaway” un portal către scenarii în care misterul își face loc printre întrebările retorice, menite să ghideze către calea de ieșire dintr-un cerc vicios. Viciile sunt chiar emoțiile care au scăpat de sub control și nu pot sfida atracția care încă funcționează ca între doi poli diferiți ai unor magneți. Videoclipul evidențiază cuvintele cheie din „Runaway”, declanșând, astfel, o escapadă printre emoțiile ascunse ale celor care vor asculta noul single.

Albumul Mistakes este un amalgam de povești care au fost suficient de semnificative încât să prindă viață de sine stătătoare și să se metamorfozeze din emoții în muzică. Trupa consideră că exprimă cel mai bine traseul lor evolutiv în decursul celor 2 ani petrecuți atât în studio, cât și în sala de repetiții.

NEXT EX va lansa primul album – Mistakes – pe 28 noiembrie, în Control Club, concretizând, astfel, primul lor an de activitate muzicală în industria românească.

 

 

Articole similare

Monomaniac, cea mai nouă piesă Carla's Dreams - VIDEO

Carla's Dreams a lansat sâmbătă, 5 mai, videoclipul piesei Monomaniac, single cântat în premieră la ...

După despărțirea de Gigi Hadid, Zayn inundă internetul cu poze topless - FOTO

Contul de Instagram al ui Zayn dovedește câteva lucruri: Zayn e single, "ready to mingle" și topless...

Alexandra Stan lansează piesa "MAMI" - VIDEOCLIP

Anul 2018 a început  în forță pentru Alexandra Stan, care a lucrat intens în studio, finalizând cel ...
X