Netflix a oprit producția sezonului 6 din “House of Cards”

CoolNews, Filme
share

După ce luni au anunțat că sezonul 6 din “House of Cards” va fi ultimul din serie, americanii de la Netflix au venit cu o veste și mai proastă: producția sezonului 6 a fost suspendată pe termen nelimitat. Veștile vin în contextul în care actorul principal Kevin Spacey a fost acuzat public de un actor că ar fi încercat să îl seducă pe când avea vârsta de 14 ani.

Anunțul privind suspendarea filmărilor a fost făcut pe contul oficial de Twitter al Netflix.

Netflix nu a confirmat că decizia de a opri serialul după sezonul 6 are legătură cu acuzațiile aduse lui Kevin Spacey și nici pentru decizia de a suspenda filmările nu se știe un motiv oficial.

Kevin Spacey a anunțat luni pe Twitter că este homosexual, într-o postare în care îi cere scuze actorului Anthony Rapp, care l-a acuzat într-un inteviu recent că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea doar 14 ani.

Actorul din “Star Trek: Discovery” a dat un interviu pentru Buzzfeed News în care a povestit despre întâmplarea care ar fi avut loc în 1986. Totul s-a petrecut la o petrecere în apartamentul lui Kevin Spacey din New York, pe când cei doi actori jucau în piese pe Broadway. Pe atunci Kevin Spacey avea 26 de ani.

“A încercat să mă seducă. Eram conștient că urmează să se întâmple ceva sexual, dar nu cred că aș fi putut să mă exprim astfel la acea vreme.” – a declarat Anthony Rapp pentru Buzzfeed News.  Actorul a povestit că totul s-a întâmplat după ce toți invitații au părăsit petrecerea din apartament, atunci când Kevin Spacey ar fi venit la el și s-ar fi urcat peste el în pat.

La scurt timp după ce Kevin Spacey și-a cerut scuze public pe contul său de Twitter și a recunoscut că este homosexual, Anthony Rapp a revenit și el cu un tweet: “Tot ceea ce a vrut să povestesc despre acea întâmplare se află în acel articol de presă și nu voi mai face niciun fel de comentariu deocamdată.”

Anthony Rapp este un actor american de teatru și film, cunoscut pentru rolul lui Mark Cohen din spectacolul “Rent“, pus în scenă pe Broadway în 1996 și pe marile ecrane în 2009. De departe cel mai cunoscut rol este al Locotenentului Paul Stamets din serialul de televiziune “Star Trek: Discovery“.

 

Articole similare

BBC One si Netflix vor lansa co-productia Dracula, creata de producatorii Sherlock

BBC One și Netflix vor lansa co-producția Dracula, creată de Hartswood Films, producătorii Sherlock ...

Ultimul trailer House of Cards îți arată ce fel de viață va duce Claire în sezonul final - VIDEO...

Toată lumea se așteaptă la asta: prima femeie președinte al Statelor Unite are o misiune grea și mul...

Netflix îți permite să schimbi finalul filmului sau un episod dintr-un serial

Netflix te face șef la butoane! Un personaj din serialul tău preferat te scoate din minți? Vei putea...
X