Bridgerton revine cu sezonul 3 în două părți, în mai și iunie

CoolNews, Filme, NEWS
share

Astăzi, Netflix și Shondaland anunță că Bridgerton va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024. Sezonul va fi lansat în două părți, fiecare formată din 4 episoade.

Partea 1 va avea premiera pe 16 mai 2024, iar partea 2 pe 13 iunie 2024. Urmăritorii vor asista la povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton), cuplul fiind cunoscut în rândul fanilor drept #Polin.

Odată cu anunțarea datei de lansare, Netflix și Shondaland au dezvăluit și un material video – narat chiar de Lady Whistledown. Videoclipul include tweet-uri ale fanilor, comentarii de pe diverse rețele de socializare și videoclipuri de pe TikTok și face publice datele de lansare ale seriei.

Venit de la Shondaland și de la noul showrunner, Jess Brownell, Bridgerton se întoarce pentru al treilea sezon și o găsește pe Penelope Featherington (Nicola Coughlan) în timp ce decide să renunțe în sfârșit la dragostea ei pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce i-a auzit cuvintele disprețuitoare în ultimul sezon. Totuși, ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Lipsită de încredere, încercările lui Penelope pe piața de căsătorii eșuează spectaculos. Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfățișare și plin de mândrie. Dar este descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl tratează cu răceală. Dornic să-și recâștige prietenia, Colin se oferă să-i fie mentor și să o ajute să capete încredere în sine, astfel încât să-și găsească un soț. Dar când lecțiile lui încep să funcționeze puțin prea bine, Colin trebuie să-și dea seama dacă sentimentele lui pentru Penelope țin cu adevărat doar de prietenie. Pentru Penelope, situația complică ruptura ei cu Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un nou prieten, iar prezența tot mai mare a Penelopei în societate face și mai dificil să țină secret alter ego-ul ei de Lady Whistledown.

Articole similare

S-a lansat trailerul oficial pentru REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER

REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori,...

S-a lansat trailerul final pentru serialul 3 Body Problem. Când se va lansa

Înainte de premiera mondială a serialului de vineri, 8 martie, în cadrul Festivalului de Film SXSW d...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...