Confidenţialitate

Naomi Osaka nu mai vorbește cu jurnaliştii

Celebrități, CoolNews
share

Naomi Osaka nu mai vorbește cu jurnaliştii , iar motivele le-a explicat printr-un mesaj lung publicat pe Twitter. Ca să fie lung și cuprinzător, ea l-a pus ca poză, asta în cazul în care urma să te întrebi cum de a scris atât de mult Naomi Osaka fix pe Twitter.

”(…)nu voi participa la nicio conferinţă de presă în timpul turneului de la Roland Garros. Am simţit că oamenii nu ţin cont de sănătatea mintală a sportivilor şi văd acest lucru de fiecare dată când asist la o conferinţă de presă sau particip la una.

De multe ori ne-am aşezat acolo şi am primit întrebări care mi s-au pus în atât de multe rânduri şi care nasc îndoieli în mintea mea şi nu am de gând să devin victima cuiva care are dubii în privinţa mea”, a scris Naomi Osaka pe Twitter.

Luna trecută, jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a explicat că a avut nevoie de o pauză de o lună, deoarece avea nevoie „de puţin calm” înainte de a veni la Madrid pentru a începe sezonul pe zgură, suprafaţă pe care a înregistrat cele mai puţine succese.

Articole similare

Naomi Osaka nu mai joacă la Wimbledon

Naomi Osaka va lipsi de la turneul de la Wimbledon, programat să înceapă de luni într-o săptămână. ...

Naomi Osaka se retrage de la Roland Garros

Naomi Osaka a plecat de la Roland Garros după ce a refuzat să vorbească la conferințele de presă. ...

Organizatorii Roland Garros au ameninţat-o pe Naomi Osaka, Nr.2 mondial, cu descalificarea

Oficialii de la Roland Garros au ameninţat-o pe Naomi Osaka, numărul 2 mondial, cu descalificarea în...