Confidenţialitate

Motivul pentru care Rihanna i-a dat papucii iubitului ei – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Stai jos? Ok! Hai că îți spunem:

Au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel, afaceristul cu care avea o relație de anul trecut. Potrivit MediaTakeOut News, Riri s-ar fi plictisit de relație. O sursă din anturajul celor doi a dezvăluit că artista se plictisește de bărbați și că omul de afaceri s-a ales cu inima frântă. Dar asta face Rihanna.

Deocamdată nimic nu e oficial, pentru că spre deosebire de Drake și Chris Brown, în cazul lui Jammel, Rihanna s-a ferit de presă cât a putut de mult. Nici măcar pe Instagram artista nu a publicat vreo fotografie cu iubitul ei.

De fapt, înafară de imaginile de acum un an și jumătate, în care a apărut în ipostaze intime într-o piscină alături de Jameel, Rihanna a făcut tot posibilul ca lumea să nu știe cine este iubitul ei și a reușit să nu-i scape nimic.

Hassan Jameel face parte din a 12-a cea mai bogată familie arabă în topul Forbes Middle East, este vicepreședintele afacerii și că deține drepturile de comercializare a mașinilor Toyota în zona respectivă încă in 1955. Afaceristul are o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari și deține o ligă de fotbal din Arabia Suadita, numită Liga Jameel.

Articole similare

Rihanna, sub acoperire la protestul împotriva violenței îndreptate către asiatici

A rămas mască atunci când a aflat cine este sub mască! Un bărbat care participa în New York la un...

Afacerile Rihannei au de suferit din cauza pandemiei. La ce renunță artista

Afacerile Rihannei au de suferit din cauza pandemiei. Cântăreața este nevoită să renunțe la linia...

Oficialii idieni o acuză pe Rihanna de "senzaționalism", după un tweet al artistei

Rihanna pare să fi deranjat oficialii indieni, după ce artista a scris pe Twitter faptul că susține ...