Confidenţialitate

Motivul pentru care Rihanna i-a dat papucii iubitului ei – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Stai jos? Ok! Hai că îți spunem:

Au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel, afaceristul cu care avea o relație de anul trecut. Potrivit MediaTakeOut News, Riri s-ar fi plictisit de relație. O sursă din anturajul celor doi a dezvăluit că artista se plictisește de bărbați și că omul de afaceri s-a ales cu inima frântă. Dar asta face Rihanna.

Deocamdată nimic nu e oficial, pentru că spre deosebire de Drake și Chris Brown, în cazul lui Jammel, Rihanna s-a ferit de presă cât a putut de mult. Nici măcar pe Instagram artista nu a publicat vreo fotografie cu iubitul ei.

De fapt, înafară de imaginile de acum un an și jumătate, în care a apărut în ipostaze intime într-o piscină alături de Jameel, Rihanna a făcut tot posibilul ca lumea să nu știe cine este iubitul ei și a reușit să nu-i scape nimic.

Hassan Jameel face parte din a 12-a cea mai bogată familie arabă în topul Forbes Middle East, este vicepreședintele afacerii și că deține drepturile de comercializare a mașinilor Toyota în zona respectivă încă in 1955. Afaceristul are o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari și deține o ligă de fotbal din Arabia Suadita, numită Liga Jameel.

Articole similare

Iubita lui Al Pacino s-a despărţit de actor deoarece este prea bătrân şi zgârcit

Actriţa israeliană Meital Dohan (40 de ani) a dezvăluit într-un interviu problema pe care o presupun...

Taylor Swift, regina încasărilor din acest an

Forbes a publicat totup anual al cântărețelor cu cele mai mari încasări în ultimul an. Taylor Swi...

Ambasadoarea Rihanna

Rihanna, care a trăit în Barbados până la vârsta de 16 ani, înainte de a-şi începe cariera internaţi...