Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathry Hahn devin „Mame bune şi nebune 2”

CoolNews, Filme
share

Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathry Hahn se întorc pe marile ecrane în „Mame bune şi nebune 2”, de vineri, pentru a duce distracţia la nivelul următor.

„Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societăţii, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

Fiindcă ceva s-a întâmplat după lansarea filmului Mame bune şi nebune în vara anului 2016. S-a dezlănţuit o adevărată mişcare Mame bune şi nebune. S-a întâmplat ceva ce nu am putut determina cu exactitate. Producătorii filmului erau convinşi că au realizat un simplu film haios, dar au fost uimiţi sa vadă vânzările de 180 de milioane de dolari la nivel mondial.

Articole similare

Mila Kunis vorbește despre zvonurile legate de divorț și o nouă sarcină

Mila Kunis vorbește în noul număr Cosmopolitan despre zvonurile legate de divorț și o posibilă sarci...

Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathry Hahn devin "Mame bune şi nebune 2"

Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathry Hahn se întorc pe marile ecrane în „Mame bune şi nebune 2”, de vi...

Obiceiuri urâte ale vedetelor de la Hollywood

Frumoase și perfecte pentru public, oameni normali în viața de zi cu zi. Vedetele de la Hollywood au...
X