Mila Kunis și Demi Moore, ambele soții ale lui Ashton Kutcher, actrițe în aceeași reclamă: „Avem atât de multe în comun”

Celebrități, CoolNews
share

Mila Kunis este căsătorită cu Ashton Kutcher din 2015, iar cuplul împarte doi copii, în timp ce Demi Moore a fost căsătorită cu Kutcher din 2005 până în 2013. Actrițele joacă împreună într-o nouă reclamă hilară pentru AT&T, în care fac referire la legăturile lor comune cu Ashton Kutcher.

Reclama de un minut le arată pe Kunis, în vârstă de 38 de ani, și pe Moore, în vârstă de 59 de ani, încântate de reuniunea lor de la liceu, așteptând cu răsuflarea tăiată anunțul prezentatorului pentru premiul „Cel mai admirat Alumn”. Ambele femei urcă pe scenă, crezând că vor fi desemnate câștigătoare, dar pierd în fața unei alte alumne.

Nu aveam idee că am mers la același liceu”, îi spune Moore lui Kunis pe scenă, în timp ce o privește stângaci pe câștigătoare care se întoarce la locul ei. (În altă legătură, ambele femei au urmat Liceul Fairfax din Los Angeles, conform Entertainment Tonight.)

Avem atât de multe în comun”, răspunde Kunis, înainte ca prezentatorul să le spună femeilor: „Vă rog să coborâți de pe scena mea”.

Kutcher a vorbit despre relația sa cu Moore după lansarea biografiei ei, Inside Out, spunând că „nu există nicio răutate” între cei doi.

Totul este bine, nu petrecem timp împreună”, a spus Kutcher atunci. „Fac un efort foarte conștient pentru a rămâne în contact cu fetele”, a spus el despre relația sa cu Rumer, Scout și Tallulah. — „Au fost opt ani”.

Le-am iubit și nu voi înceta niciodată să le iubesc și să le respect, să le onorez și să le susțin să aibă succes în orice urmăresc”, a adăugat actorul.

În același timp, nu sunt tatăl lor. Nu am încercat niciodată să fiu tatăl lor. Întotdeauna am avut respect pentru Bruce și cred că este un om genial și un om minunat„, a continuat Kutcher. „Așa că, dacă nu vor să se implice alături de mine, nu le voi forța, dar ele o fac și este grozav.

 

Articole similare

Reese Witherspoon și Ashton Kutcher revin pe micile ecrane cu „Your place or mine”

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opu...

Demi Moore, 58 de ani, de nerecunoscut din cauza modificărilor estetice

Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, a fost de nerecunoscut la Săptămâna Modei din Paris. Actriţa ...

#StopHateForProfit

Numeroase vedete din lumea întreagă, dar preponderent din SUA, au ales să boicoteze Facebook și Inst...