Michael Jackson Tribute Show, în ziua când se împlinesc 10 ani de la moartea lui

Celebrități, CoolNews
share

Bogdan Ioan, câștigătorul emisiunii „Vocea României” în 2018, creează un eveniment de anvergură prin care îi va aduce un tribut lui Michael Jackson, chiar în ziua în care se împlinesc 10 ani de la moartea acestuia.

Pe 25 iunie, la Fratelli Studios, de la ora 21:00, Bogdan va oferi un show complex, care va dura o oră și jumătate și care va conține multe momente spectaculoase de muzică, dans, coregrafii ample, band live, dar și proiecții video și efecte speciale.

„Mă bucur că am șansa de a organiza un spectacol tribut Michael Jackson chiar în ziua în care se împlinesc zece ani de la moartea acestuia. Eu, de exemplu, nu am avut ocazia să îl văd niciodată live. Sunt mulți cei care acum i-au descoperit muzica, iar dacă prin acest spectacol pot oferi o idee despre ce înseamnă un concert live cu muzica lui și oamenii pleacă cu o emoție în suflet, eu sunt mulțumit”, spune Bogdan Ioan.

Biletele pentru „Michael Jackson Tribute Show” au fost puse în vânzare de astăzi pe iabilet.ro, iar Bogdan a început pregătirile încă din luna aprilie.

„Sunt foarte fericit că pe partea de regie a spectacolului lucrez cu un om deosebit și drag sufletului meu, pe nume Prințesa, cum îl știu toți prietenii. Îi mulțumesc pentru că a acceptat să se implice în acest proiect, ajutorul și experiența sa sunt un element foarte important în acest show”.

Un alt motiv pentru care Bogdan Ioan muncește să realizeze un eveniment unic, pe care cei prezenți să nu îl uite prea curând, este legat de recunoștința sa și mulțumirile aduse celor care l-au susținut, l-au votat, i-au scris și l-au încurajat să meargă mai departe.

„Vreau să le mulțumesc în acest fel tuturor celor care m-au susținut la Vocea României. Pe parcursul emisiunii și după ce s-a terminat, am primit mii de mesaje prin care publicul îmi cerea în continuare să postez coveruri cu piesele lui Michael Jackson. Mi s-a părut normal să le ofer acest show tribut Michael Jackson, care este o ocazie pentru mine de îmi arăta recunoștința față de ei. 25 iunie este o zi specială și tristă în același timp pentru fanii Michael Jackson, dar cred că este bine să îi sărbătorim muzica, moștenirea pe care a lăsat-o. Datorită lui am descoperit pasiunea pentru acest domeniu și pe cea de a cânta. Sper să ne adunăm cât mai mulți în seara de 25 iunie”, adaugă Bogdan.

În această perioadă, pe lângă detaliile tehnice pe care le are de pus la punct, coregrafiile pe care le va face și melodiile pe care le va cânta, Bogdan a început și un program intens de pregătire fizică împreună cu antrenorul de fitness Florin Cujbă.

Artistul spune că își dorește să fie în cea mai bună formă pe scena de la Fratelli Studios, iar antrenamentele și regimul alimentar începute în urmă cu aproape două săptămâni își spun deja cuvântul.

Articole similare

[INTERVIU] Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, lansează single-ul „Numele tău”

Bogdan Ioan a ajuns cunoscut publicului datorită prestației de top din cadrul concursului de talente...

Nepotul lui Michael Jackson este cel care îl va interpreta pe Regele Muzicii Pop în filmul biografic...

Tocmai ce s-a anunțat că urmează să vină un biopic despre Michael Jackson și vestea nu vine așa, pur...

Snoop Dogg spune că are o piesă cu Michael Jackson care nu a fost lansată niciodată

Snoop Dogg și Michael Jackson au lucrat împreună la o melodie, dar nu a fost lansată niciodată. L...