Mariah Carey, acuzată de playback la parada de Ziua Recunoștinței

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Mariah Carey este acuzată că a făcut playback pentru cel mai emblematic cântec al ei, în timpul paradei de Ziua Recunoștinței.

Este unul dintre cele mai importante evenimente, devenite deja tradiție în America de Ziua Recunoștinței, unde păpuși gonflabile uriașe trec prin New York, deasupra mulțimii care sărbătorește și aplaudă.

În timp ce Mariah este considerată Regina Crăciunului, ea a fost adusă în fața americanilor puțin mai devreme decât în mod normal pentru a cânta „All I Want For Christmas Is You”.

 

Vocea ei a fost impecabilă și fix din acest motiv, unii oameni de pe rețelele de socializare s-au întrebat dacă de fapt cântă sau se bazează pe o înregistrare.

Un fan a scris pe Twitter: „Mariah Carey nu ar mai trebui să fie lăsată să facă playback. Nu se pricepe deloc la asta”.

Un altul a adăugat: „Ei bine, încă o cântare „interesantă” de la @MariahCarey la parada de Ziua Recunoștinței. Face playback?

Un al treilea a scris: „Sincer trebuie să respect faptul că Mariah a trebuit să stea acolo și să-și sincronizeze buzele cu piesa pentru ca toată țara să o iubească și astăzi”.

Cu toate acestea, se pare că este o regulă când vine vorba de parada anuală de Ziua Recunoștinței, exact ca la SuperBowl, de altfel.

Rita Ora a fost invitată să cânte la evenimentul festiv din 2018 și a fost acuzată, de asemenea, de playback.

O persoană a scris pe Twitter: „De ce sunt oamenii surprinși că @RitaOra a făcut playback în timpul #MacysDayParade când toți o fac? N-ați văzut și la @johnlegend același lucru?”

În timp ce mai toate celebritățile lăsau adesea acest tip de dezbatere de pe rețelele sociale în seama fanilor, John Legend a intervenit și a explicat ce se întâmplă în ziua cea mare.

Artistul a spus: „E chiar amuzantă treaba. Cu toții trebuie să facem playback la această paradă, deoarece flotoarele nu au capacitatea de a face față cerințelor de sunet pentru o reprezentație live.

Sper că oricum v-a plăcut și să știți că dacă veniți la spectacolele mele, vocea este 100% live!

Indiferent dacă Mariah a făcut playback sau nu, cântarea ei semnalează ceva ce se întâmplă în această perioadă de aproape 30 de ani.

Hitul ei „All I Want For Christmas Is You” a urcat încet în topuri de când Halloween-ul s-a încheiat, la sfârșitul lunii octombrie.

Potrivit Billboard, piesa din 1994 a reintrat în Hot 100 pe poziția 25.

În acest moment, „All I Want For Christmas Is You” are 14 milioane de streamuri oficiale și 11,5 milioane de play-uri pe radio.

 

Articole similare

Mariah Carey a declarat că „este timpul” și dă startul sezonului sărbătorilor de iarnă

Cea mai frumoasă perioadă a anului a sosit oficial, conform artistei! Păstrându-și tradiția anual...

Cât câștigă Mariah Carey, an de an, din colindul care a făcut-o celebră

Dacă vrei să faci niște bani ușor și să nu mai lucrezi pentru tot restul vieții tale, soluția este s...

MSN: Care sunt cei mai detestați artiști

De la pretenții greu de îndeplinit la un comportament greu de suportat, unii artiști pare că și-au c...