Confidenţialitate

MSN: Care sunt cei mai detestați artiști

Celebrități, CoolNews
share

De la pretenții greu de îndeplinit la un comportament greu de suportat, unii artiști pare că și-au câștigat ușor locul în lista publicată de MSN, după o selecție făcută de o agenție de comunicare din Canada. Lista cuprinde cei mai ”urâți” artiști din industria muzicală și nu este prezentată sub forma  unui top.

Nu e un secret că Justin Bieber are mulți fani, dar și mai mulți ”fani”. El apare în lista celor mai detestați artiști pentru că nu este punctual la întâlniri și spectacole, dar și pentru că are un istoric cu ceva acțiuni ilegale. Dacă nu știai, Justin Bieber și mama lui, Pattie Mallette, au venit în Atlanta, Georgia ca să înregistreze câteva demo-uri, înainte să semneze cu compania de impresariat deținută de Scooter Braun și Usher.

„Când am început afacerea, aveam 24 de ani și îmi ajungeau banii să supraviețuiesc doar 13 luni. Îi aveam pe Justin și pe mama lui, care erau imigranți ilegali , într-o casă închiriată pe numele meu și le plăteam toate facturile”, a declarat Scooter Braun, într-un interviu acordat Variety în 2018.

Mariah Carey apare cap de listă pentru că la un interviu recent a refuzat să se așeze pe un scaun pentru a nu-și șifona rochia.

Lil Wayne a devenit cunoscut nu doar cu muzica, ci și pentru facturile pe care le lasă în urmă și omite să le plătească. Lily Allen are locul său în listă pentru insultele aduse lui Elton John la GQ Awards (2008). Editorii MSN l-au inclus în listă și pe Eminem pentru comportamentul homofob și insultele pe care le aduce în versurile sale, dar și în viața de zi cu zi, multor categorii sociale.

ILUSTRAȚIE: Zeg Young / Unsplash

Articole similare

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”. Single-ul este cântat rapid d...

Justin Bieber și-a amânat toate concertele din America de Nord după ce i-a paralizat jumătate din fa...

Cântăreţul canadian Justin Bieber a decis să îşi amâne toate concertele pe care urma să le susţină î...

Ce își mai uită românii în Uber? Vezi aici topul celor mai ciudate obiecte

La începutul unuia dintre cele mai pline sezoane de călătorie și chiar când Mercur în Retrograd s-a ...