MSN: Care sunt cei mai detestați artiști

Celebrități, CoolNews
share

De la pretenții greu de îndeplinit la un comportament greu de suportat, unii artiști pare că și-au câștigat ușor locul în lista publicată de MSN, după o selecție făcută de o agenție de comunicare din Canada. Lista cuprinde cei mai ”urâți” artiști din industria muzicală și nu este prezentată sub forma  unui top.

Nu e un secret că Justin Bieber are mulți fani, dar și mai mulți ”fani”. El apare în lista celor mai detestați artiști pentru că nu este punctual la întâlniri și spectacole, dar și pentru că are un istoric cu ceva acțiuni ilegale. Dacă nu știai, Justin Bieber și mama lui, Pattie Mallette, au venit în Atlanta, Georgia ca să înregistreze câteva demo-uri, înainte să semneze cu compania de impresariat deținută de Scooter Braun și Usher.

„Când am început afacerea, aveam 24 de ani și îmi ajungeau banii să supraviețuiesc doar 13 luni. Îi aveam pe Justin și pe mama lui, care erau imigranți ilegali , într-o casă închiriată pe numele meu și le plăteam toate facturile”, a declarat Scooter Braun, într-un interviu acordat Variety în 2018.

Mariah Carey apare cap de listă pentru că la un interviu recent a refuzat să se așeze pe un scaun pentru a nu-și șifona rochia.

Lil Wayne a devenit cunoscut nu doar cu muzica, ci și pentru facturile pe care le lasă în urmă și omite să le plătească. Lily Allen are locul său în listă pentru insultele aduse lui Elton John la GQ Awards (2008). Editorii MSN l-au inclus în listă și pe Eminem pentru comportamentul homofob și insultele pe care le aduce în versurile sale, dar și în viața de zi cu zi, multor categorii sociale.

ILUSTRAȚIE: Zeg Young / Unsplash

Articole similare

Mariah Carey a declarat că „este timpul” și dă startul sezonului sărbătorilor de iarnă

Cea mai frumoasă perioadă a anului a sosit oficial, conform artistei! Păstrându-și tradiția anual...

ARIS & EDI: TOP 10 piese hip-hop care ne-au făcut să iubim cultura urbană

Ca o gură de aer proaspăt pe scena urbană din România, Aris & Edi sunt cel mai promițător duo (r...

RAFOO: TOP 10 PIESE HIP-HOP CARE M-AU FĂCUT CINE SUNT AZI

Rafoo este un rapper din Oradea ce își face simțită prezența din ce în ce mai mult în ultima perioad...