Confidenţialitate

Mama lui What’s Up ne-a spart tot – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Cum arată o mamă care se eliberează de tensiune? Poate fix ca mama lui What’s Up care a acceptat să încerce terapia prin distrugere, o formă demonstrată de specialiști ca fiind foarte eficientă în cazul oamenilor care se încarcă de tot felul de experiențe stresante. Și ce poate fi mai stresant decât discuțiile în contradictoriu purtate acasă, când tu vrei una, mama alta?!

După ce am văzut cu ne-a spart tot în camera de destresare mama lui What’s Up, de luni am trecut la terapie pe bune cu mamele înscrise de ascultătorii Virgin Radio Romania la AngryMomsDay! Cum se descurcă ele, vezi miercuri seara când dăm startul la vot iar tu o poți ajuta pe o mamă să ne ia și premiul de 1000EURO!

#ANGRYMOMSDAY

Timp de trei zile, te aducem împreună cu mama ta la Virgin Tonic, povestiți cum v-ați scos ultima dată din minți și mama are parte de terapie prin distrugere, adică îi dăm ce instrumente vrea ca să ne facă praf o cameră cu tot ce e în ea, iar dacă ne convinge că e cea mai stresată dintre toate mamele, se alege și cu 1.000Euro.

Tu decizi, la final, care e mama care merită bonusul de 1.000Euro pentru destresare, votând, pe 8 martie, pe virginradio.ro.

Ce este terapia prin distrugere

Destructoterapia a apărut în anul 2003, la ideea spaniolilor Jorge Arribas, Francisco Perez și Hani Charwani. Nici nu mai contează foarte mult ce i-a determinat atunci să caute o formă de eliberare a tensiunii atât de radicală, cert e că acum adepții terapiei prin distrugere au ocazia de a se elibera de stres și de a lovi cu ură și putere diferite obiecte. De la mașini și până la computere, televizoare sau obiecte de mobilier.

Statistic, până acum, în topul preferintelor pe primele trei locuri la capitolul ”distrugeri controlate” sunt automobilele, computerele și telefoanele mobile. Atât bărbații cît și femeile au gusturi similare când vine vorba de terapia prin distrugere.

Nu încerca asta acasă!

Terapia prin distrugere se face în locuri special amenajate, cu echipament de protecție și de regulă pe obiecte care oricum și-au terminat treaba în lumea asta și sunt pe drum spre reciclare. Doar că urmează să o facă cu stil, eliberând de stres un om.

 

Articole similare

What’s UP și Nikolas Sax lansează single-ul ”BARMAN”

După ce au colaborat în urmă cu o lună pentru „Îmi e dor de tine", What’s UP își varsă amarul și împ...

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What's UP lansează „OCHELARII”

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What's UP fac o super echipă și prezintă „OCHELARII”, o piesă n...

Andra și What's Up au lansat "Ține-te bine"

La exact şapte ani de când au lansat hitul „K la meteo”, Andra şi What’s UP aniversează prima lor co...