Lost Frequencies lansează noua piesă „Crazy” în direct la Virgin Tonic

Muzică
share

Surpriză mare pentru ascultătorii Virgin Radio în dimineața asta: în direct din Amsterdam, prin telefon, am vorbit cu Felix De Laet. DJ-ul Belgian lansează astăzi o nouă piesă, „Crazy”, pe care am ascultat-o și ne-a dat pe spate.

E o zi mare pentru Lost Frequencies pentru că artistul își lansează și propriul label: Found Frequencies. De fapt, piesa „Crazy” este prima piesă a label-ului înființat în parteneriat cu Armada Music și este totodată o colaborare cu duo-ul olandez Zonderling.

În plus, Lost Frequencies sărbătorește astăzi 1 miliard de streamuri ale pieselor sale.

„Crazy” e o piesă puternică, plină de caracter care cu siguranță va ajunge printre primele piese din playlisturi, după cum scrie presa belgiană.

Lost Frequencies, care a avut un mare succes la ultima sa colaborare („Here With You” cu Netsky), premiat cu numeroase premii în Olanda, e considerat unul dintre cei mai talentați artiști care au apărut în ultimul deceniu. Cu single-uri precum „Are You With Me”, tânărul belgian a căștigat premii în mai mult de 10 țări și a dominat mai multe clasamente mondiale, printre care și UK Singles chart.

„Sunt foarte fericit să îmi lansez propriul label. Va fi ca un fel de casă a muzicii mele și sper că va deveni și casa artiștilor în devenire” spune Lost Frequencies

Articole similare

Secret Playlists: Lost Frequencies

„Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănu...

Stromae a revenit cu un nou single - “Santé”

Cu acest nou single, Stromae oferă un toast vibrant tuturor celor care lucrează în timp ce alții se ...

Virgin Radio Romania Breakfast - Smiley lansează ”Până când”

Smiley lansează ”Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versuril...