Confidenţialitate

Lost Frequencies lansează noua piesă „Crazy” în direct la Virgin Tonic

Muzică
share

Surpriză mare pentru ascultătorii Virgin Radio în dimineața asta: în direct din Amsterdam, prin telefon, am vorbit cu Felix De Laet. DJ-ul Belgian lansează astăzi o nouă piesă, „Crazy”, pe care am ascultat-o și ne-a dat pe spate.

E o zi mare pentru Lost Frequencies pentru că artistul își lansează și propriul label: Found Frequencies. De fapt, piesa „Crazy” este prima piesă a label-ului înființat în parteneriat cu Armada Music și este totodată o colaborare cu duo-ul olandez Zonderling.

În plus, Lost Frequencies sărbătorește astăzi 1 miliard de streamuri ale pieselor sale.

„Crazy” e o piesă puternică, plină de caracter care cu siguranță va ajunge printre primele piese din playlisturi, după cum scrie presa belgiană.

Lost Frequencies, care a avut un mare succes la ultima sa colaborare („Here With You” cu Netsky), premiat cu numeroase premii în Olanda, e considerat unul dintre cei mai talentați artiști care au apărut în ultimul deceniu. Cu single-uri precum „Are You With Me”, tânărul belgian a căștigat premii în mai mult de 10 țări și a dominat mai multe clasamente mondiale, printre care și UK Singles chart.

„Sunt foarte fericit să îmi lansez propriul label. Va fi ca un fel de casă a muzicii mele și sper că va deveni și casa artiștilor în devenire” spune Lost Frequencies

Articole similare

Platforma Facebook care urma să concureze cu Tinder, și-a anulat lansarea în Europa

Facebook a anunțat că vrea să intre pe piața aplicațiilor de dating, dar au fost obigați să amâne la...

Amuly, freestyle de SENZAȚIE la Fereșteanu și Liza!

Daca n-ai fost pe fază, azi, în emisiunea lui Fereșteanu și a Lizei s-a lansat cea mai nouă piesă a ...

Serviciul video Disney+ va fi lansat în Europa de Vest pe 24 martie

Disney+, platforma video a grupului Disney, îşi devansează cu o săptămână data de lansare în Franţa ...
X