Secret Playlists: Lost Frequencies

CoolNews, Muzică
share

Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănușă pentru o nouă rubrică muzicală pe virginradio.ro. Secret Playlists își propune să exploreze cele mai intime colțișoare din universul muzical al artiștilor tăi preferați și nu numai. Amintiri din copilărie, surse de inspirație, influențe, muzică de ascultat acasă sau piese guilty pleasures: vei cunoaște vedetele prin universul lor muzical personal, expus poate pentru prima dată publicului.

Dacă ar fi să-I întrebi pe români care este DJ-ul lor preferat, cel mai probabil vei primi o groază de răspunsuri. De la cei mai renumiți, la cei mai underground. Un lucru este sigur: unul dintre DJ-ii care strânge tot publicul în fața scenei, care te face să rămâi cu el până la răsărit și care te face să revii și data viitoare, este unicul Lost Frequencies!

Pentru că am vrut să-l cunoaștem mai bine, am vorbit cu el despre muzica pe care o ascultă. De curând a lansat o piesă nouă, „Where are you now”, un feturing cu Calum Scott. Dacă asculți Virgin Radio Romania înseamnă că ai auzit-o deja. Dacă nu, o ai chiar aici:

 

Astfel, să înceapă, în exclusivitate în România, Secret Playlists cu Lost Frequencies!

 

Virgin Radio Romania: Albumul care îți aduce aminte de copilărie

Lost Frequencies: Cred că ar fi „The Best of Bob Marley & The Wailers” – părinții mei erau mari fani ai lui Bob Marley și faptul că am avut contact cu muzica lui și cu piese precum „No Woman, No Cry”, care sunt atât de clasice pentru toată lumea, mi-au format cu adevărat gusturile, chiar din copilărie.

 

Virgin Radio Romania: Piesa / artistul care te-au inspirat să te apuci de muzică

Lost Frequencies: Avicii a fost o mare inspirație pentru mine, demonstrându-mi că este posibil ca un artist care provine dintr-o zonă de muzică electronică/dance să se extindă la pop, country și multe altele, nu doar prin melodiile sale celebre precum „Levels”, ci și altele, inclusiv „Blessed”, care chiar m-au inspirat de mic.

 

Virgin Radio Romania: Piesa pe care ai fredonat-o obsesiv obsesiv în ultima vreme

Lost Frequencies: Never Going Home” de la bunul meu prieten Kungs, a prins foarte bine în cele mai recente seturi ale mele! Este o piesă atât de plină de energie, mă face să mă simt bine și am fost destul de norocos să mi se ceară să-mi adaug și eu propriul meu spin la un remix făcut pentru el!

 

Virgin Radio Romania: Artistul ale cărui piese le-ai asculta pe repeat fără să te saturi niciodată

Lost Frequencies: Flume – Întotdeauna am fost un mare fan al lui și am apreciat tot ceea ce face, este foarte original în scena muzicală modernă și își face treaba cu stil.

 

Virgin Radio Romania: Un artist la început de carieră căruia îi prevezi un viitor strălucit

Lost Frequencies: Lackmus este un artist super talentat din Germania, pe care l-am văzut recent, s-a lansat de curând la Found Frequencies (label-ul meu) cu „Take Me”, care este această piesă profundă, tensionantă, care se înclină și spre un stil progresiv, al cărui fan sunt. Mă aștept la lucruri mari de la el în viitor!

 

Virgin Radio Romania: Albumul pe care îl asculți acasă cu plăcere de fiecare dată când vrei să te relaxezi

Lost Frequencies: Ar fi „Con Todo El Mundo” de la Khruangbin. I-am văzut live de câteva ori deja și cel de-al doilea album al lor mă duce cu gândul la prima dată când i-am văzut live; Ei nu fac altceva decât să așeaze niște frânturi de cuvinte dar melodiile lor şi solo-urile de chitară sunt pur și simplu uimitoare. Merge să-ți petreci duminica ascultând albumul acesta, însoțit de o cafea și de ziarul tău preferat. Încet, dar cu o atmosferă generală care te ține toată ziua.

 

Pe final, l-am rugat pe Lost Frequencies să ne ofere un playlist cu piesele lui preferate din toate timpurile. Îl găsești chiar aici:

Urmărește-l pe Lost Frequencies pe:

Facebook

Instagram 

Spotify

YouTube

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...