Confidenţialitate

Lil Nas X își lansează albumul de debut „Montero” pe 17 septembrie. Fanii au recunoscut o nouă piesă

Muzică
share

Celebrul rapper Lil Nas X a anunțat pe Twitter că urmează să lanseze primul său album intitulat „Montero” pe 17 septembrie. Cel mai probabil, albumul va conține atât piesa „Montero (Call Me By Your Name)” dar și „Industry Baby”. În postarea de pe Twitter, artistul a postat și un clip de promovare iar fanii au recunoscut pe fundal o piesă nelansată încă.

Lil Nas X este un rapper, compozitor și cântăreț american. La doar 22 de ani este deja celebru în întreaga lume și are deja mai multe premii Grammy cucerite. ”Old town road” este piesa care l-a propulsat în topuri, ajutat fiind și de aplicația TikTok unde a ajuns viral datorită „YeeHaw Challenge”. A primit până acum trei discuri de aur și cinci discuri de platină și este abia la început!

Rapperul a postat joi pe Twitter un clip de promovare a albumului și data de lansare: „Crearea acestui album a fost terapie pentru mine. Am învățat să renunț la a mai controla percepția oamenilor legată de cine sunt, ce pot să fac, și unde voi fi. Am realizat că singura opinie legată de mine care contează cu adevărat este opinia mea.”

https://twitter.com/LilNasX/status/1430710366078574595?s=20

Artistul a discutat recent într-un interviu despre albumul pe care urmează să îl lanseze și a explicat că piesele și videoclipurile lui nu sunt menite doar să atragă atenția: „Îmi doresc să fac piese care să aibă impact!”

„Montero” va fi primul album lansat de artist. Piesa „Industry Baby” semnată de Lil Nas X feat. Jack Harlow se află în această săptămână pe locul 4 în Virgin Radio Hot 30 și pe locul 7 în Billboard HOT 100. Noi îi urăm mult succes cu noul album și îl așteptăm și cu alte piese în top!

Articole similare

Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week: Lil Nas X - THATS WHAT I WANT

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube n...

MTV Europe Music Awards - Cine sunt nominalizații?

A venit și acea perioadă din an în care începem să ne uităm pe lista nominalizaților la MTV Europe M...

Drake ocupă primul loc în întreaga lume cu albumul "Certified Lover Boy"

Noul album al lui Drake, “Certified Lover Boy”, este cel mai ascultat album al anului, în prima săpt...