Lil Nas X își lansează albumul de debut „Montero” pe 17 septembrie. Fanii au recunoscut o nouă piesă

Muzică
share

Celebrul rapper Lil Nas X a anunțat pe Twitter că urmează să lanseze primul său album intitulat „Montero” pe 17 septembrie. Cel mai probabil, albumul va conține atât piesa „Montero (Call Me By Your Name)” dar și „Industry Baby”. În postarea de pe Twitter, artistul a postat și un clip de promovare iar fanii au recunoscut pe fundal o piesă nelansată încă.

Lil Nas X este un rapper, compozitor și cântăreț american. La doar 22 de ani este deja celebru în întreaga lume și are deja mai multe premii Grammy cucerite. ”Old town road” este piesa care l-a propulsat în topuri, ajutat fiind și de aplicația TikTok unde a ajuns viral datorită „YeeHaw Challenge”. A primit până acum trei discuri de aur și cinci discuri de platină și este abia la început!

Rapperul a postat joi pe Twitter un clip de promovare a albumului și data de lansare: „Crearea acestui album a fost terapie pentru mine. Am învățat să renunț la a mai controla percepția oamenilor legată de cine sunt, ce pot să fac, și unde voi fi. Am realizat că singura opinie legată de mine care contează cu adevărat este opinia mea.”

https://twitter.com/LilNasX/status/1430710366078574595?s=20

Artistul a discutat recent într-un interviu despre albumul pe care urmează să îl lanseze și a explicat că piesele și videoclipurile lui nu sunt menite doar să atragă atenția: „Îmi doresc să fac piese care să aibă impact!”

„Montero” va fi primul album lansat de artist. Piesa „Industry Baby” semnată de Lil Nas X feat. Jack Harlow se află în această săptămână pe locul 4 în Virgin Radio Hot 30 și pe locul 7 în Billboard HOT 100. Noi îi urăm mult succes cu noul album și îl așteptăm și cu alte piese în top!

Articole similare

[BREAKFAST] MET GALA 2023 | Dua Lipa a fost copreședintele ediției de anul acesta

Met Gala este, prin tradiție, unul dintre marile evenimente ale modei, iar invitații s-au întrecut î...

Dupa patru ani de asteptare, Mihail a lansat albumul de debut - To Whom We Return

Dupa ani ani de asteptare, timp in care a compus zeci de piese, dar si regizat propriile videoclipur...

“Silver & Gold | Chapter II” - universul strălucitor al lui Minelli

Marcăm data de 3 martie 2023 ca data în care Minelli își deschide porțile universului său creativ, u...