Confidenţialitate

Lewis Hamilton a primit titlul de Cavaler al Marii Britanii de la Prințul Charles

Celebrități, CoolNews
share

Știți vorba aia care spune „în viață trebuie să pierzi ca să și câștigi”? Nu pare foarte apropiată de adevăr, dar Lewis Hamilton poate confirma că este 100% real! 

Îngenuncheat de Max Verstappen în ultima etapă de Formula 1 a anului, Lewis Hamilton a plecat capul și în fața Prințului Charles, moștenitorul tronului britanic. În cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Palatul Windsor, Lewis Hamilton a fost numit Cavaler, conform protv.ro

Ridică-te, Sir Lewis Hamilton! Septuplul campion mondial de Formula 1 a primit titlul de Cavaler de la Prințul Charles de Wales la ceremonia de învestitură care a avut loc azi la Palatul Windsor”, a transmis Familia Regală pe contul oficial de Instagram.

 

Pilotul de 36 de ani a fost inclus pe lista onorurilor de Anul Nou în decembrie 2020 și a primit titlul de Cavaler pentru serviciile sale aduse sportului cu motor.

Publicată de două ori pe an, lista cu onoruri îi recunoaște pe cei care au atins excelența într-un spectru de activități, incluzând atât celebrități, cât și fețe necunoscute.

Lewis Hamilton este al patrulea pilot de Formula 1, după Jack Brabham, Stirling Moss și Jackie Stewart, care este numit Cavaler al Regatului Unit.

Starul Formulei 1 nu a oferit încă un comentariu în legătură cu această distincție, semn că este încă afectat de ratarea titlului cu numărul 8 din carieră, conform protv.ro

 

Articole similare

F1 BAKU: Cursă cu peripeții. Momentul cu Lewis Hamilton ieșind de pe pistă (VIDEO)

A fost o cursă cu multe peripeții în Formula 1. Sergio Perez, mexicanul celor de la Red Bull, a c...

Lewis Hamilton: Formula 1 a devenit “un club al băieţilor miliardari”

Celebrul pilot Lewis Hamilton, care e de 7 ori campion mondial, a dat o declarație extrem de sinceră...

F1: Lewis Hamilton a reușit să facă față atacului lui Verstappen în cursa de la Bahrain

Lewis Hamilton a câștigat prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. El a reușit să facă f...