Formula 1: Mercedes face declarații despre cine ar putea să-l înlocuiască pe Hamilton

CoolNews, NEWS
share

Într-un viraj surprinzător pentru lumea motorsportului, Lewis Hamilton pare că va schimba culorile din sezonul 2025, trecând de la Mercedes la Ferrari, iar locul său la echipa germană ar putea fi luat de Carlos Sainz, potrivit declarațiilor lui Toto Wolff, șeful echipei Mercedes.

După o impresionantă victorie a lui Sainz în Marele Premiu al Australiei, Toto Wolff a sugerat că pilotul spaniol se află pe lista scurtă pentru a-l succeda pe Hamilton, în vârstă de 39 de ani.

Cei care sunt disponibili sau care ar putea fi interesanți pentru noi, toți au argumentele lor. Fie că sunt tineri talentați, fie că au o vastă experiență sau sunt în pragul celor mai buni ani ai carierei lor… sau poate chiar Carlos Sainz. Este o decizie dificilă. Există motive întemeiate pentru a semna cu fiecare dintre acești piloți. În acest moment, doar monitorizăm situația și observăm cum se desfășoară lucrurile”, a declarat Toto Wolff conform Marca.

Echipei Mercedes îi va fi dificil să facă această tranziție, având în vedere că Red Bull își caută și ei un coechipier pentru Max Verstappen, deoarece contractul lui Sergio Perez expiră la finalul sezonului 2024.

În sezonul actual, Carlos Sainz a obținut un loc 3 în Bahrain, a absentat în Arabia Saudită din cauza unei operații de apendicită, și s-a impus în Australia. Spaniolul a acumulat 40 de puncte și ocupă locul 4 în clasamentul piloților.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Istoria Circuitului de Formula 1 de la Monaco: O legendă a motorsportului

Circuitul de Formula 1 de la Monaco, cunoscut sub numele de Circuit de Monaco, este unul dintre cele...

Sebastian Vettel, omagiu pentru Ayrton Senna la Marelui Premiu al regiunii Emilia Romagna

Înaintea Marelui Premiu al regiunii Emilia Romagna, fostul pilot de Formula 1 Sebastian Vettel a org...

Red Bull își păstrează dominația în Formula 1. Sute de angajați ai Mercedes au schimbat echipa...

Red Bull continuă să demonstreze dominanța sa în lumea Formulei 1, consolidându-și poziția prin recr...